Spring naar bijdragen

jeroeno

Members
  • Aantal bijdragen

    5.631
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door jeroeno

  1. Je hebt het vast al gelezen op internet of in de krant. Media suggereren dat het Xnoizz Flevo Festival in 2009 niet door zou gaan. Dat is schrikken!

    Wat is er aan de hand?

    De huidige financiële situatie van het festival is onzeker. Het bestuur kijkt nu samen met een deskundig adviseur hoe we het festival rendabel kunnen maken. Daarmee bedoelen we: wij willen net als jij dat het festival nog heel lang bestaat. De adviseur is Chris van den Berg, oud-voorzitter van Stichting The Crown, en hij maakt een plan van aanpak voor de organisatie.

    Gaat het festival in 2009 wel door?

    Daar gaan we tot nu toe gewoon van uit en we zijn dan ook druk met alle voorbereidingen. Dinsdag weten we meer over hoe het concreet verder gaat, en dit laten we je dan ook zeker weten!

    Wat kan ik doen?

    Je kunt de situatie meenemen in gebed, dat zou goed zijn! Verder moeten we samen met jullie afwachten wat er dinsdag uit het plan van aanpak komt.

    Zaterdag gaan we gewoon uit ons dak tijdens Xnoizz Flevo Festival presents NewWorldSon. De kaartverkoop voor Flevo 2009 gaat van start, de nieuwe website is online en we geven all-in tickets weg… Reden genoeg voor een feestje dus!!

    bron

  2. Ik en me sportmaatje gaan nu iets nieuws doen met bankdrukken.

    Eerst het gewicht zover je kan.

    Waar je kapot gaat.

    En dan afbouwen tot waarmee je begonnen bent.

    Dus eerst 15 - 20 - 25 - 30 - 25 - 20 - 15 kg (aan 1 kant)

    Hier ga je ook wel kapot aan.

    Maar wel lekker big-smile.gif

  3. PERSBERICHT

    Delirious? rockt nog één keer in Nederland!

    Intiem concert in Sion Den Haag

    DEN HAAG - Na 14 albums, 1000-den shows voor miljoenen mensen heeft Delirious? besloten om eind 2009 voorlopig te stoppen als band met optreden en het produceren van albums. Dit jaar komt Delirious? nog één keer naar Nederland voor een intiem concert in Den Haag voor de echte fans.

    Bijna 15 jaar geleden startte de band met onder ander het nummer ‘I could sing of Your love forever’; een nummer dat vandaag de dag nog over de hele wereld gezongen wordt. Eind jaren 90 braken ze definitief door met een vernieuwde worshipstijl. De nummers ‘Historymaker’ en ‘Deeper’ van het album ‘King of Fools’ werd zelfs in de seculiere hitlijsten genoteerd en maken Delirious? tot een van de meeste beroemde (reli-)rockbands ter wereld.

    Een aantal keer kwam Delirious? naar Nederland waaronder drie keer naar de EO-jongerendag waar zij telkens het stadion op z’n kop zette met hun energieke, passievolle muziek.

    Op 3 december vindt er in de Sion Kerk in Den Haag een speciaal concert plaats voor 1200 personen. Een unieke kans om Delirious? nog eens mee te maken op een manier zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Het authentieke gebouw met stijlvolle inrichting zullen daarbij een sfeervolle omgeving creëren. Maar dat is nog niet alles. In de middag voorafgaand aan het concert worden er seminars gehouden die een blik geven achter schermen van Delirious? Een bijzondere gelegenheid om meer te horen over het hart achter de rockband. Zie de website voor meer up to date informatie. Een van de laatste concerten van Delirious?; een ervaring om nooit te vergeten; ben jij erbij?

    Delirious? : “KINGDOM OF CONFORT†tour

    3 december 2008

    Aanvang: 19.30 uur, zaal open: 18.30 uur

    Sion Kerk, Escamplaan 280, Den Haag

    Informatie: link

    Tickets: vvk euro.png 20,-, aan de deur euro.png 27,00

    Vvkadressen: link

    Delirious? seminar

    3 december 2008

    Aanvang: 16.00 uur, zaal open: 15.30 uur

    Sion Kerk, Escamplaan 280, Den Haag

    Informatie: link

    Tickets: vvk euro.png 7,50, combi kaarten met concert euro.png 25,00

    Vvkadressen: link

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid