Spring naar bijdragen

etna

Members
  • Aantal bijdragen

    133
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. etna

    Op zondag werken?

    Inderdaad Danny, Ik duik namelijk regelmatig de stad in op zondag. Heerlijk toch. Wat moet je anders met je tijd? Oke.. genoeg te doen, maar het is toch een heerlijke vorm van ontspanning na een week hard werken.
  2. etna

    Op zondag werken?

    En dan nog inderdaad.. is de zondag niet de sabbat.. maar ja. Men moet naar de overheid luisteren he. En die heeft ooit gezegt dat de zondag de rustdag is. het lijkt me dat het misverstand hierdoor is gekomen.
  3. etna

    Op zondag werken?

    natuurlijk mag je werken op zondag. Het is dan wel de rustdag, maar als jij alleen een baan kunt krijgen voor een aantal dagen en daar valt zondag ook onder. Tja. soms kun je die keuze niet maken. En ik denk dat God dat ook wel begrijpt.
  4. etna

    Tongentaal

    Ik snap niet dat tongentaal een gave is als de gemeente er niet mee gediend is. ook weet ik dat er mensen zijn die doen alsof (niemand verstaat het immers) omdat ze bang zijn anders geen echte christen te zijn. In hoeverre word dit gecontroleerd en aangepakt? ik bedoel. de wereld denkt al zo slecht. Zo wordt dat toch alleen maar erger?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid