Spring naar bijdragen

pietertjeuh

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door pietertjeuh

  1. Hi,

    Ik denk dat de meeste christenen hier op het forum het er wel mee eens zijn dat sex binnen het huwelijk moet plaatsvinden. Hieromheen ontstaan altijd veel discussies die eindigen op \"De bijbel verteld dat sex voor/buiten het huwelijk niet mag\".

    Nu lijkt het me een leuke uitdaging om op te zoeken in de Bijbel waar dat precies staat. Dit kan altijd handig zijn in discussies, en het is goed te weten wat de Bijbel er over zegt, in plaats van iedereen maar na te praten.

    (Deze topic is niet bedoeld voor discussies, maar voor Bijbelse onderbouweingen die zeggen dat je geen sex voor het huwelijk moet/mag hebben.

    ((als iemand de titel wilt verduidelijken graag, ik kon eigenlijk niet zo snel wat verzinnen wat paste binnen de 35 tekens))

  2. oke bedankt in ieder geval big-smile.gif

    Ja klopt, de boekjes zijn niet zo duur. Maar t was net zo makkelijk om ze op internet te vinden. Internet staat bezaaid met akkoorden, dus dacht misschien weet iemand wel een site smile.gif

    Maar ik heb al door dat Tieneropwekking (nog) niet op internet staat, dus zal wel naar de winkel moeten gaan smile.gif

    (Nou, dat op internet zitten is natuurlijk dubbel, want als ik nu achter mijn keyboard kruip en de akkoorden toch vindt, en dan op internet zet. Dan heb ik ze zelf gevonden, maar toch zijn ze hetzelfde als dat liedje...

    Dan zou ik het wel mogen delen, omdat het mijn eigen werk is....)

  3. (ik weet niet of het de bedoeling is dat je hier requests stuurt voor akkoorden, maar ik probeer het gewoon).

    Ik zoek de akkoorden van salvation Song . van de Live@opwekking cd \"Free\" .

    Ik zat zelf al wat te spelen, maar kon ze niet echt vinden.

    Misschien heeft een van jullie de akkoorden, want op internet kan ik ze niet vinden...

    Groet'n

    Pietertjeuhh

  4. Quote:
    je kan bijvoorbeeld het gezicht van je buurman op de steen teken en hem dan door de midden slaan, dit betekend niet dat je je buurman vermoord hebt maar dat je je emotie hebt geuit zonder hiermee kwaad aan te richten)

    ik weet niet hoe jij hierover denkt hoor maar denk eens aan voodoo...

    daar hebben ze ook (onechte) poppetjes, maar die gasten kunnen er weldegelijk gevaarlijke dingen mee doen....

    Quote:

    Ik blijf het raar vinden dat mensen levenloze objecten blijven vergelijken met mensen. Een figuurtje in een spel bestaat uit een stukje code en een paar afbeeldingen. Dit figuurtjes bestaat niet, voelt niet en bezit geen leven. Het is net als een steen door de midden slaan, een steen bezit geen leven dus kan je hem ook niet "vermoorden". Het is alleen maar de persoonlijke emotie die je eraan koppelt.

    wat vind jij dan van het spel Doom III??? of van dat soort games...

    dat zijn ook maar gewoon een paar codes enzo, maar ik weet wel bijna Zeker dat God het NieT goed vind om dat soort spellen te spelen, het is juist heel gevaarlijk om dat soort spellen te spelen, omdat je daardoor je een soort poort openzet, en het kwaad een makkelijke weg heeft gevonden om naar binnen te sluipen...

    Groet'n Pietertjeuh

  5. ik weet niet of het er nog steeds over gaat hoor.

    maar mijn vader legt het altijd zo uit:

    God : water

    Jezus : dauw

    Heilige geest : damp

    het is hetzelfde, maar in 3 verschillende fases...

    (denkbeeldig gezien dan he knipoog_dicht.gif )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid