Spring naar bijdragen

Saartje

Members
  • Aantal bijdragen

    1.185
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Saartje

  1. 1. Innerlijke kenmerken/omschrijving

    Lief, zorgsaam en hij moet zijn mannetje staan

    2. Geloofsovertuiging

    Het liefst christen, maar hij moet iig open staan voor het christendom.

    3. Interesses

    Maakt me niet zo veel uit als ie maar geen duffe hobby's heeft. Het liefst iemand die graag sport.

    4. Vakgebied/studierichting

    Een boer zou leuk zijnbig-smile.gif studierichting: Veeteelt in wageningenknipoog_dicht.gif(doe ik ook)maar ik vind het belangrijk dat ie wat ie doet ook met hart en ziel doet, dat ie het leuk vindt wat ie doet.

    5. Uiterlijke kenmerken/omschrijving

    Hij moet er verzorgd uit zien, het liefst lang en niet dun, ik wil wel wat t eknuffelen hebbenpuh2.gif

  2. Ik snap niet zo goed waarom mensen zown haast hebben om te trouwen. Het is toch juist leuk om alles een beetje rustig aan te doen en eerst lekker te genieten. Je hebt nog je hele leven en als je op je 20e trouwt moet je wel nog minstens 60 jaar getrouwd kunnen blijven. Scheiden is gewoon zo normaal geworden...mensen hebben zown houding van "als het niet gaat scheiden we toch weer gewoon". Ik zou zelf iig niet zo vroeg trouwen. vin het leven lang genoeg.

  3. Quote:
    Op vrijdag 29 juli 2005 15:04:05 schreef diakio het volgende:

    [...]En jij denkt dat men zich die vragen in België nooit stelt? Of dat men hulp van Nederlanders nodig heeft om tot dit diepere inzicht te komen? Dan heb je meteen een demonstratie van de reden waarom vlamingen zo negatief spreken over hollanders. Men heeft zich indertijd niet los gemaakt omdat de hulp van Nederland bij het bepalen van de eigen toekomst nu zo nodig was. En gezien het feit dat Vlaanderen één van de rijkste en economisch sterkste regio's van Europa is, vermoed ik dat men ook vanuit die optiek geen enkele behoefte voelt om mee te gaan betalen aan de zwakke Nederlandse economie.

    Okeej, ze hoeven ook niet meteen bij nederland te horen....het gaat mij vooral over het gedoe van die meertaligheid. Daar moet je het eerst over hebben voordat je de rest bepaalt...

  4. Het lijkt me leuk om over deze vraag te praten met onze belgische vriendenknipoog_dicht.gif

    Ik denk dat het beter zou zijn als belgie wordt opgesplitst en dat het Frans-sprekende deel een provincie van Frankrijk wordt, het Duits-sprekende deel een deel van duitsland en het Vlaams-sprekende deel een deel van Nederland. Ik denk in ieder geval niet dat al die verschillende talen belgie ten goede komt. Er zijn zelfs apparte partijen voor de verschillende talen. Dat is toch warrig! Je kunt natuurlijk ook het land gewoon opdelen en de delen niet bij andere landen voegen maar volgens mij geeft dat alleen nog maar meer gedoe.

    Wat vinden jullie ervan?

  5. Wortel, wil je alsjeblieft niet voor elke vraag een nieuw topic openen. Open ff een algemeen topic met "vragen van wortel" ofzow.

    Quote:
    Op woensdag 27 juli 2005 17:58:01 schreef krokeledokus het volgende:

    misschien een tip: Maak 1 groot topic met als titel: "Vragen van Wortel". Stel daar al je vragen in over mogelijke zonen van God die jij in de bijbel vindt.

    Iedere keer een topic openen is n btje nutteloos.

    haha...dat las ik daarna pas...boodschap is duidelijk lijkt meknipoog_dicht.gif

  6. Quote:
    Op dinsdag 12 juli 2005 21:39:41 schreef Tom het volgende:

    Ze is
    lelijk
    , dom en niet om mee samen te leven![/
    Put, put, put. De Here keek alleen naar het hart en verlangde dat ook van zijn aanhangers.
    knipoog_dicht.gif

    ik doe echt heel erg mijn best om positief naar der te kijken. Maar dat is echt heel erg moeilijk! helemaal als iemand jou ziet als een vervelende bijkomstigheid van je "partner". En ze is gewoon echt lelijk...en idd...der persoonlijkheid en der arrogante uitstraling maken haar niet veel mooier

  7. Ik moet even mijn frustraties kwijt en doe het maar hier...ik word echt gek van de vriendin van mijn vader. Ze is echt vreselijk. En het stomme is dat ze als iemand anders erbij is zich heel liev en aardig voordoet. Maar ze bemoeit zich overal mee! Ze kijkt hoeveel eten ik op schep en hoe ik het op schep, ze controleert of ik mjn tanden poets (ze voelt of mijn tandenborstel nat is). Ze maakt als er iemand anders in huis is geweest alles schoon. Ze is echt een controlfreek met smetvreesnosmile.gif En het ergste is dat mijn vader in september met der gaat trouwen...ik snap echt niet dat ie dat wil. Ze is lelijk, dom en niet om mee samen te leven! Ik heb echt heel erg hard geprobeerd om me niet op te laten fokken maar dat is zoooooo moeilijk als iemand je constant controleert! Ik erger me er ook aan als ze het ergens niet mee eens is. Dan zegt ze dat niet gewoon, nee dan gaat ze heel stom naar mijn vader zitten kijken of ze gaat met hem staan fluisteren...terwijl ik 2 meter verderop ben en alles perfect kan verstaan! Ze doet ook heel stom over mijn moeder...er zijn wat dingen gebeurd en daar blijven zij en mijn vader maar boos om. Op mijn diplomauitreiking feliciteerde ze mijn moeder niet eens even. En maar niet snappen hoe pijnlijk dat voor mij moet zijn. Okeej mijn moeder is niet volmaakt, maar ze heeft mij meer pijn gedaan dan hun en ik heb het haar ook kunnen vergeven!

    De rede dat dit nu omhoog komt is simpel: ze was chagrijnig en reageerde dat op mij afnosmile.gif ik heb het dan ook meteen allemaal gedaan, dan kan ik niet sgoed doen.

    pfff...dat moest ik ff kwijt...

  8. Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 22:12:59 schreef wortel het volgende:

    een paar mensen met de heilige geest in hun:

    Dat de heilige geest in je is, is wat anders dan dat je erdoor verwekt bent. bij je eerste voorbeeld is er duidelijk gemeenschap tussen man en vrouwe geweest. God heeft het sperma alleen een zetje gegeven.

  9. Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 21:57:29 schreef GeheelAnders het volgende:

    Misschien dat het ergens staat, maar ik kan het mij niet zo letterlijk herinneren.

    Persoonlijk zegt het feit dat hij wonderen deed, stierf en weer opstond, verscheen aan meer dan zeshonderd mensen in de bijbel, meer mensen veranderd heeft, waaronder ik, dan enig man in de geschiedenis, dat Hij nog steeds gezien wordt door mensen over de hele wereld in dromen en visioenen, zelfs aan mensen die nog nooit ook maar de naam van Jezus gehoord hebben, dat er nog steed in Zijn naam duizenden mensen genezen van de meest ernstige en chronische ziektes, er heel veel andere wonderen gebeuren en ik vanochtend nog met Hem gesproken heb genoeg.

    But hey, that's just me.

    AMEN!!!worshippy.gif

  10. Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 21:35:48 schreef wortel het volgende:

    ik wil dat je mij laat zien waar in de bijbel staat dat jezus heeft gezegd dat hij god of goddelijk is!

    Hij heeft nergens geroepen dat Hij goddelijk was. Maar dat lijkt me niet meer dan logisch als Hij verwekt is door de Heilige Geest. Maar je roept niet "ik ben goddelijk aanbidt mij". Zeker niet als je juist op aarde bent om mensen over het werk van de Vader te vertellen.

  11. Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 20:42:35 schreef wortel het volgende:

    ja dus gabriel is de heilige geest want die is gekomen!

    gabriel zegt toch niet "ik maak je zwanger" hij zegt dat de heilige geest zal komen etc etc etc

    Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 20:52:32 schreef diakio het volgende:

    Wortel komt langs en zegt: straks komt er een konijn. Wortel is dus een konijn, want Wortel is gekomen.

    Ik mis de logica, maar misschien kan je het uitleggen?

    LOL...en je heb nog gelijk ooksmile.gif

    Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 21:17:03 schreef GeheelAnders het volgende:

    Thee drinken en kletsen over hoe de nieuwste Libelle weer eens niks leuks te melden had.
    big-smile.gif

    nog meer lol!!!

    Quote:
    Gabriel verscheen haar, vertelde haar wat hij moest vertellen en ging weer, precies zoals zijn taakomschrijving hem opdroeg, geheel legaal.

    idd...hij gedroeg zich als een engel.

  12. Quote:
    Op zondag 10 juli 2005 20:12:11 schreef GeheelAnders het volgende:

    Gabriel staat te boek als de boodschapper aan de mens. De heilige geest maakte Maria zwanger en Gabriel vertelde haar dat.

    pcies. De heilige geest kun je niet zien. Die neemt niet de vorm van een engel aan. Wel van een duif af en toeknipoog_dicht.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid