Spring naar bijdragen

East Anglia

Members
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    East Anglia reageerde op Fundamenteel in Desinformatie over het coronavirus en vaccinatie is ten strengste verboden op Credible   
    Mijn bronnen zijn ook erkend als credible bij factcheckers. Laten we geen appelen bij peren leggen. Het eiwit dat opgewekt wordt dat op het coronavirus lijkt wordt behaald door een aangepast adenovirus (Ad5), zie mijn bronnen. 
    Is het toeval dat dit virus en luciferase goed samengaan? Het is niet omdat ze luciferase gebruiken om kankercellen en antilichamen op te volgen het niet gebruikt zal kunnen worden om,te traceren wie gevaccineerd is, he?
    Waarom isoleren ze niet gewoon het virus zoals bij een griepvirus om ons dan met een inactief coronavirus in te spuiten sjako? Kijk eens door je geloof en niet door wat ze voor je neus zetten. Het is transparant genoeg me dunkt als je gewoon verdiept.
  2. Like
    East Anglia reageerde op Fundamenteel in Desinformatie over het coronavirus en vaccinatie is ten strengste verboden op Credible   
    De zorg smeekte al naar meer middelen voor deze plandemie. Het is dan gemakkelijk een virus aan te wijzen. In 2018 overspoelde de IC hier in la Belziek ook door een griepepidemie, 0,0 verontwaardiging. Nu de media iedereen massavormt met angst (voor een virus waar +95% natuurlijk geneest) is er plots een probleem? 
    Volgens mij is de groepsimmuniteit al lang bereikt en gebruiken ze deze plandemie verder een achterliggend agenda te voeren. Het is de genocide van deze eeuw.
    Virologen zeggen hier zelfs dat mensen die gevaccineerd zijn hun masker moeten blijven dragen. Er gaan al signalen op dat je toegang geweigerd kan worden als je geen “groen scherm” op je corona app hebt. Ons kennende in dit land gaan zaken die dat invoeren failliet. Kijk op Vlaamse fora, we pikken dit niet en lopen niet mee. 
    Als ze beginnen spreken “het virus is gemuteerd en nu dodelijker” mogen we ons zorgen maken. Dan wordt fase 2 ingezet, maar dan nog vaccineren wij niet en zie we elkaar terug in het hiernamaals desnoods.
    Jezus waarschuwde voor deze tijden en dat we niet bang moeten zijn. Het is blijk dat Hij zeer nabij is en terugkomt. De Levende God zal ons niet falen, de mensheid wel in haar gevallen natuur. Geen vaccin dat dit kan oplossen. 
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid