Spring naar bijdragen

Freerider

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Freerider

  1. 1 uur geleden zei leren_schoen:

    @Freerider welkom trouwens. 

    Wat maak je van de brieven van die archbischop geadresseerd aan Trump? 

    Enerzijds geef je aan het leuk te vinden een katholieke president te hebben, aan de andere kant zijn er katholieke bisschoppen die fel tegen Biden zijn(?) 

     

    Het interesseert mij geen lor wie er president wordt.  Ik gaf ook nergens aan iets leuk te vinden. Ik noem alleen een detail dat mij opviel.

  2. 12 minuten geleden zei Dat beloof ik:

    Zijn er aanwijzingen voor stemmen van overleden of niet bestaande burgers dan ?
    Of bewijzen van miljoenen lege brieven zonder naam?
    Kan Trump daar één fotootje van tonen, is dat te veel gevraagd?

    Nee, dat kan hij niet. Hij roept maar wat zonder onderbouwing.
    Alle stemmen worden stuk voor stuk gecontroleerd en in het hele land zou er dan niet één republikein zijn die dat op is gevallen ?
     

    Er is wel iets aan de hand. Bijvoorbeeld Michigan heeft 3 miljoen geregistreerde stemmers, maar er zijn 3.260.000 stemmen geteld aldaar. Ook zijn er volgens Amerikaanse stemmers in diverse staten veelvuldig verkeerde pennen gegeven bij het stembiljet die de stem ongeldig maken.  Het is natuurlijk een totaal verkeerde zet van de Amerikaanse televisiestations dat ze Trump hebben onderbroken.  Hij is nog altijd de president en ze hadden hem kritische vragen kunnen stellen. Maar hem wegdraaien is een zwaktebod en onrechtmatig.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid