Spring naar bijdragen

Plume1

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Plume1

  1. 20 minuten geleden zei antoon:

    Waar gaat dit over, en die vraag stel ik aan de Plume1 Zola1 en Bastiaan73..

    Aangenomen dat iedereen terug is en ook  legaal  volgens  de moderatie, vind ik de woordenwisseling niet verfrissend

    Sorry Antoon, maar wij komen niet terug.  Tenzij Bastiaan permanent gebannen wordt. Met zo’n gestoorde imbeciel als Bastiaan hier, die meent wel eens even iedereen de maat te nemen, en die maar door kan gaan met zijn wilde idiote beschuldigingen is het niveau van dit forum zo diep gedaald, dat wij hier niet meer willen zijn.  Wel zij opgemerkt dat de aanwezigheid van zo’n Bastiaan bepaald geen visitekaartje is voor een levensbeschouwelijk forum.

    Veel plezier met die narcist. Hier zijn geen nette woorden meer voor. Die gozer is een gestoorde narcist van de engste soort.

    Dit is mijn laatste bericht hierover. Bedankt voor de leuke tijd Antoon. Ik mocht je graag lezen ook al was ik het niet altijd met alles eens. Met jou kun je op een prettige wijze van visie verschillen en toch een stukje gemeenschappelijkheid. Ik heb jou ervaren als een heel fijn persoon. Een echt fijn persoon, dus niet “een fijne” , zoals men wel eens spottend zegt over christenen.  Wij hebben jou in ons hart gesloten. Dankjewel voor de prettige gesprekken. Het ga je goed!

  2. 17 uur geleden zei Bastiaan73:

    Hey Plume1. Ik zou niet weten wat hier bedreigend aan is maar blijkbaar denk jij anders dan ik. Ben jij de echtgenoot van Zola1 of een andere entiteit binnen hetzelfde verwarde hoofd?

    Oh je bent gewoon van zó’n imbeciel niveau dat je met je platvloerse opmerkingen makkelijk denkt te scoren bij de vrouwtjes.

    @Plume1 is clone van @Plume en krijgt hiervoor permanente ban. (Mod sjako)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid