Spring naar bijdragen

Sjoerd91

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Sjoerd91

  1. waregospelvanjezus.jimdofree.com

    1Johannes 3 Een ieder, die in Hem blijft, die zondigt niet; een ieder die zondigt, die heeft Hem niet gezien en heeft Hem niet gekend.

    1Johannes 2:15 Hebt de wereld niet lief, noch hetgeen in de wereld is. Zo iemand de wereld liefheeft, de liefde des Vaders is niet in hem.

    Johannes 3:18 Die in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld, maar die niet gelooft, is alrede veroordeeld, dewijl hij niet heeft geloofd in den Naam des eniggeboren Zoons van God. 19 En dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is, en de mensen hebben de duisternis liever gehad dan het licht; want hun werken waren boos. 20 Want een iegelijk, die kwaad doet, haat het licht, en komt tot het licht niet, opdat zijn werken niet bestraft worden. 21 Maar die de waarheid doet, komt tot het licht, opdat zijn werken openbaar worden, dat zij in God gedaan zijn.

    Johannes 3:5 Voorwaar, voorwaar ik zeg U: Als iemand niet geboren wordt, uit water en geest, kan hij het Koninkrijk van God niet binnengaan

    Romeinen 8:8 Zij die in het vlees zijn, kunnen God niet behagen

    Romeinen 6:1 Mogen we bij de zonde blijven opdat de genade toeneme? Volstrekt niet.

    Jakobus 2:14 wat baat het mijn broeders of iemand al beweert geloof te hebben als hij geen werken heeft

    Hebreeën 12:4 Gij hebt nog niet ten bloede toe weerstand geboden tegen de zonde

    2Korintiërs 4:4 Satan is de God van deze wereld

    Openbaring 12:4 Satan, die de hele wereld misleidde

    Lucas 16:15 Wat hoog is onder de mensen is een gruwel voor God

    Galaten 1:10 Indien ik immers nog mensen behaagde, zou ik geen dienstknecht van Christus zijn

    Galaten 5:19 Het is bekend wat de werken van het vlees zijn, namelijk overspel, hoererij, onreinheid, losbandigheid, afgoderij, toverij, vijandschappen, ruzie, afgunst, woedeuitbarstingen, egoïsme, onenigheid, afwijkingen in de leer, jaloersheid, moord, dronkenschap, zwelgpartijen en dergelijke, wie zulke dingen doen, zullen het Koninkrijk van God niet beërven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid