Spring naar bijdragen

NLchristen

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Daar heb je gelijk in. Ik ga het proberen. Tips blijven welkom.
  2. Misschien heb je gelijk, een beetje risico kan geen kwaad. Mogelijk kan ik deze zorg uitspreken als het serieus gaat worden en dan zien hoe dat loopt. Ik vind het echt jammer dat het zo moet, zo'n leuk meisje, zulke grote problemen als je daar mee uit gaat. Iets wat normaal geen probleem zou moeten zijn.
  3. Dank voor je advies, ik ga hiermee aan de slag. Blijft ingewikkeld hoe (ik zeibal eerder dat dit voor mij de eerste keer is dat zoiets zo loopt). Wat je aangaf gebeurt allemaal (we maken vaak oogcontact en glimlachen naar elkaar; we praten ook veel, maar niet over verliefdheid ofzo) hoewel ik hier dus nog geen garantie in zie dat ze me ook echt leuk vindt, dit blijft een vermoeden gegrond op wat een vriend dacht te kunnen lezen in haar houding tegenover mij.
  4. Dank voor je toelichting, ik weet helaas goed hoe dat gaat binnen de islamitische cultuur. Ze lijkt zelf erg gematigd en genuanceerd, haar familie ken ik niet. Begrijp ik goed dat je advies is met haar te praten? En hoe zou ik zoiets het beste voor kunnen leggen aan haar?
  5. Inderdaad Mogelijk heeft ze wel een vermoeden, kan ik niet met zekerheid zeggen. Een vriend van me weet het wel in ieder geval, hij zegt me te willen helpen, maar we weten beide niet hoe hij dat zou kunnen doen.
  6. Dag allemaal, Ik heb een vraag. Ik ben een christen en in mijn klas op de hogeschool zit een Marokkaans moslimmeisje die ik superleuk vind. Ik heb het vermoeden dat zij mij ook leuk vindt. Ze zou m'n eerste vriendin kunnen worden, ik heb nog nooit eerder verkering gehad en/of zulke diepe verliefdheid gevoeld (ik vind haar echt heel leuk) wat het extra spannend maakt voor mij. We passen in alles perfect bij elkaar, we komen op heel veel overeen, behalve op het belangrijkste: geloof. Ik ben zelf bereid heel ver te gaan om met haar verkering te hebben, maar ik ben niet bereid me te bekeren t
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid