Spring naar bijdragen

RH3MA

Members
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over RH3MA

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hi iedereen! De Bijbel leert onderwijzen en valse doctrine ontmaskeren. Dit zijn geen onschuldige onderwerpen, maar destructieve onderwerpen. Kun je NOOIT met een korreltje zout nemen, mits je personen en hun leer hoger acht dan Gods Woord. Dat deze doctrines worden aangepakt is ter verheerlijking van God en ter bescherming van de Christenen en gericht op ware Broederlijke gemeenschap. Maar de laatste tijd is het best schrikbarend hoe mensen steeds meer wijken naar wonderen en tekenen. Hieronder wil ik met jullie een video delen die zeer duidelijk is over valse profeten en de profetieën
 2. Men zegt dat hoofdstuk 7 van Mattheus het belangrijkste hoofdstuk is van heel dit boek. Ben je daarmee eens?
 3. God zegen Bijbelquizzers! Hoe kun je de Bijbel beter leren, dan om getest te worden.Of heb je toch geen test nodig om zeker te weten of je de feiten goed hebt? Veel Succes!
 4. Hi iedereen, Ik heb deze week gesprekken gehad met een groep Christenen. Ikzelf ben Christen en ben geschrokken van alle onwetendheid die er heerst over andere religies. Vooral is er een enorm gebrek aan kennis over Islam. Leert de Bijbel dat wij ons moeten verdiepen in andere religies om anderen te overtuigen of behoren wij ons alleen te concentreren op de Bijbel? Kunnen jullie daar Bijbelpassages voor geven? Hieronder is er bijv. een filmpje over Mohammed, kans is enorm groot dat enkele Christenen deze feiten wisten. https://youtu.be/K995eNevpA8
 5. Beste Quizzers, Hoe goed kennen we eigenlijk de Bijbel? Kunnen wij God ook leren kennen zonder de Bijbel te lezen of is de Heilige Geest Degene die ons God leert kennen? Ik wil je uitdagen om jezelf te testen via bijv. een Quiz over Mattheus hfd 6. Veel Succes!
 6. Crew is niet met je eens simpelweg omdat ze ook wel doorhebben dat velen mensen al deze Christelijke slachtoffers willen ontkennen. Dit filmpje behoort iedereen te zien en btw op geen 1 andere forum is dit filmpje verwijderd.
 7. Er zijn meer Christelijke slachtoffers en zowel Moslims en Joden ontkennen dit. Als we zouden gaan tellen hoeveel Christelijke slachtoffers sinds Stefanus er zijn geweest, kunnen we stellen dat de Kerk veel heeft geleden!
 8. Okey Dwarrelt, dankje! Ik wil wel een klein uitleg geven over dat abonneren, dat is standaard voor iedere youtube filmpje tegenwoordig. Ik zou heel graag willen dat mensen zich verdiepen in Gods Woord en dan wil ik graag dat ze abonneren, zodat ze meer kunnen Quizzen. Het is gewoon een verlangen. Ik zal voortaan een tekst en uitleg geven over ieder filmpje! Nogmaals bedankt!
 9. Met alle respect, ik hoop niet dat je gelooft naar al die verhalen dat je daadwerkelijk rijk wordt door youtube. Verder ben ik nieuw hier, ik lees hier en daar berichten. Zijn de leden verplicht om reacties te plaatsen? Mogen we ook niet gewoon passief zijn? Ook heel belangrijk om aan te geven dat ik onder het kopje 'spellen' plaats. Het moet wel duidelijk zijn dat er geen 1 spel aanwezig was onder dit kopje, simpelweg omdat het onmogelijk is om op een forum te spelen, mits je bijvoorbeeld een link plaats naar een andere bron. In dit geval Youtube. Ik vind het verder best raar dat je 14089 b
 10. De statistieken komen ook in de buurt van open doors. Dus je kunt aannemen dat de getallen ongeveer wel kloppen. Dwarrel, ik probeer mijn inbreng te geven op dit forum. Als ik links zou plaatsen waar dit forum nergens mee te maken zou hebben of wanneer het constant dezelfde links zou zijn. Dan ben ik volledig met je eens dat het spammen zou zijn. Zou je mij om die reden een uitleg kunnen geven wat spammen is op dit forum? Zodat ik het de volgende keer correct doe? Gelet op al mijn berichten staat er ook keurig een titel bij, daarom hoop ik voor verder uitleg.
 11. Dit zijn VERSCHILLENDE Bijbelquizen, hoe kan dit ooit spam zijn?
 12. RH3MA

  BijbelQuiz Over De Bijbel

  Dit zijn VERSCHILLENDE Bijbelquizen, hoe kan dit ooit spam zijn?
 13. Dit zijn VERSCHILLENDE Bijbelquizen, hoe kan dit ooit spam zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid