Spring naar bijdragen

KnG

Members
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Upvote
    KnG ontving een reactie van TTC in Het zoveelste merkteken van het beest   
    Hallo iedereen,
    Ik ben nieuw hier, geen Christen, maar ook geen Jood, Moslim, Boedha, agnost, of whatever.
    Al geruime tijd ben ik bezig met het bestuderen van "het teken van het beest", het is een uit de hand gelopen fascinatie met de Hel, Hemel, God, Satan etc enz welk nu serieuze dwangmatige vormen begint aan te nemen. Voorheen had je alleen internet met een handjevol (vaak slecht ontworpen) webpagina's met tekst en uitleg, maar mede door de opkomst van sociale-media zoals youtube lijkt het wel alsof er wel 101 tekens van het beest zijn.

    Dit ben ik allemaal tegengekomen van wat het "teken" of dragers van het teken zouden moeten zijn:
    Moslims ISIS Al Qaeda Het WWW Een KamervanKoophandel nummer Burgerservicenummer Social Security Number Bepaalde Katholieke rituelen De beurs, beurshandelaren en de beursgang Geld Gekleurde Afrikanen (ja echt!!) De zondagsrust (voornamelijk wordt deze theorie aangehangen door 7e dags adventisten) De bijbel zelf Een onderhuidse  RFID chip Biometrie (inklokken op je werk met een vingerscanner, of deuren openen met een irisscanner) Vingerscanners op mobiele telefoons en mobiele telefoons zelfs Popsterren die bepaalde handsymbolen maken Esotherische genootschappen zoals de Vrijmetselaars of de Rozenkruisers Dan heb je natuurlijk ook nog een heleboel theorien waarin gespeculeerd wordt wie de antichrist is, bv: Clinton, Bush, Obama, vrijwel iedere president van de US, Europa, Amerika, ISIS, de Islam, de Paus en de Katholieke kerk, Internet etc enz.
    Het lijkt wel alsof Christenen zelf het antwoord eigenlijk ook niet weten want iedere keer is het weer iets anders en mond het hele gebeuren weer uit op een wellus/nietus spelleltje waar zelfs de nekharen van een kleuter van overeind gaan staan. Wat moet ik hier nou mee, en wat moeten andere mensen hier nou mee; iedereen kan het immers zien als men het op youtube zet.
    Na al die jaren is het enige wat ik eruit kan opmaken dat alles wat je doet verkeerd is, of je nou wel of niet de antichrist aanbid of het teken accepteer:  iedereen zal branden en iedereen is schuldig.
    Of ben ik nou een beetje te negatief?
     
     
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid