Spring naar bijdragen

Flobsel

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ik bedoel meer dat ik niet beoordeeld wordt op significante verbanden. Ik kan natuurlijk mijn vragenlijst gaan invullen naar mijn hypotheses, maar aangezien ik niet op significantie beoordeeld wordt, maar op de manier waarop ik uiteindelijk mijn data beschrijf, is het voor mij niet zo boeiend om data te gaan verzinnen. Betere vondsten leveren geen beter cijfer op. Natuurlijk maakt de uitslag uit. Alleen wat die uitslag is niet. Data vervalsen levert dus alleen meer respondenten op en ook daar word ik niet op beoordeeld.
  2. In theorie zou ik gewoon data kunnen gaan verzinnen, zodra ik de data ga verwerken kan ik gewoon cijfertjes gaan invullen om "extra" mensen toe te voegen. Maar aangezien het niet uitmaakt wat de resultaten zijn, en het wel heel er karig is om met nepdata te gaan werken, was ik dat zelf niet van plan . En ja het mag. Vind het zelf ook een beetje schimmig, maar dit soort fora zijn redelijk betrouwbaar wat betreft de resultaten. Al mijn vrienden weten immers precies wat ik studeer en zullen mijn survey zodoende ook anders in vullen, die weten immers waar ik naar op zoek ben.
  3. Zodra ik genoeg respondenten gevonden heb, zal ik toelichten wat ik onderzoek. Het is iets heel anders dan jullie denken!
  4. Oh haha, is die er ook? Dat ben ik niet namelijk. Er is daar overigens wel al veel onderzoek naar gedaan. Als je wilt kan ik je in een privé bericht wel inlichten over mijn verwachtingen? Maar nee, vooralsnog is dit mijn enige onderzoek!
  5. Hallo allemaal, Voor mijn afstuderen ben ik nog op zoek naar een aantal respondenten die mijn onderzoek willen invullen, en ik dacht, hier zijn er vast mensen die mij willen helpen! Het gaat over (grappige) filmpjes op YouTube en de effecten daarvan. Het invullen moet op een computer (geen telefoons) en duurt hooguit 10 minuten. Als er hier mensen zijn die mij willen helpen, dan hoor ik dat maar al te graag! Als ik de regels van dit forum breek, of in het foute forum post, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag, en dan spijt me dat. Ik wil (later) graag toelichten wat ik precies onderzoek! Ik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid