Spring naar bijdragen

Kino

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Kino

    Matteüs 24:31

    Een aard-hemelbeving... serieus? En een ernstige ook nog eens... Man, dat moet echt heftig zijn! Maar even serieus, hoe gaat zoiets in zijn werk dan? Aardbeving + Hemelbeving?
  2. Volgens mij drijven de reacties redelijk af van de OP. Door de tekst op de juiste plekken te knippen en een variabele tijdslijn te gebruiken, kun je inderdaad een redelijk kloppende volgorde krijgen van de geschiedenis van het universum en het ontstaan van de mens. Ik vind het leuk bedacht, maar een zin halverwege knippen, zodat de volgorde klopt is toch wel erg makkelijk. Volgens mij moet je deze vers niet zien als feit, dat is gewoon niet meer waar te maken. Er zijn talloze bewijzen dat de aarde ouder is dan 6000 jaar. In de natuurkunde, biologie, scheikunde, aardrijkskunde, geschiedenis,
  3. Kino

    Studie - Psalm 32

    Ik probeer altijd een vertaling te maken, om het beter te begrijpen (de Bijbelse teksten zijn soms verwarrend om te lezen). In dit geval zou ik zeggen: Een les aan het kind: Als je eerlijk bent, ben je lief. Als je toegeeft dat je zelf fout zit, ben je lief. Toen ik iets verborgen hield, deed het pijn. En dat kwam omdat U boos was. Ik vertelde U wat ik had gedaan. En ik legde mij bij de consequenties neer. En U vergaf mij voor mijn zonde. Volgens mij is de moraal hier: Wees eerlijk, lieg niet en leef gelukkiger.
  4. Volgens mij is het antwoord op deze vraag vrij duidelijk. Twee redenen: "Neem, eet, dit is mijn lichaam" "Drink allen hieruit, dit is mijn bloed" Het lichaam is aards en vergaat na het overlijden. Als jouw aardse restanten iemand kunnen redden, waarom zou je daar op de grond van de Bijbel nee tegen kunnen zeggen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid