Spring naar bijdragen

Moonlight

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Moonlight geplaatst

 1. Moonlight

  BVB

  ik zal eens kijken naar bands
 2. Moonlight

  BVB

  misschien heb je gelijk. Ik weet het niet meer
 3. Moonlight

  BVB

  Ik heb geen band. Ja ik geloof in hem. Ik geloof dat hij voor mij gestorven is dat hij er altijd is. Ik geloof dat de bijbel klopt. Maar verder kom ik niet.
 4. Moonlight

  BVB

  Je hebt ergens gelijk. Ik vind het een geweldige band en om eerlijk te zijn inspireren ze mij om niet op te geven daarom ligt die band wat gevoeliger bij mij en wil ik er graag naar luisteren. Maar ik probeer wel te luisteren naar wat jullie zeggen. En ik probeer er ook echt over na te denken vanuit een christelijke kijk maar het gaat allemaal heel moeilijk omdat ik zwaar beinvloed ben, eigenlijk weinig geloof nog heb en me slecht voel en zij me helpen en daardoor ze niet het huis uit wil smijten maar steeds vaker te horen krijg dat mijn muziek slecht is waardoor ik me nog slechter ga voelen o
 5. Moonlight

  BVB

  Waarom is dit meteen rebelleren? Is het erg dat ze zeggen dat je niet persé bij een groep hoeft te horen en dat je jezelf moet zijn? En stel dat dit dan een niet zo goed liedje is. Is dan meteen de hele band afgeschreven? Of worden ze afgeschreven op 1 liedje? Maar kunnen we dan niet net zo goed Marco Borsato en Guus Meeuwis weggooien want die vloeken in een liedje. Of hadden we dan ook nooit meer naar mohombi kunnen luisteren omdat die in Bumpy Ride het duidelijk het over sex heeft de hele tijd?
 6. Moonlight

  BVB

  Tja, als ik Fallen Angels lees met in het achterhoofd dat hun boodschap is dat je jezelf moet zijn en niet ergens bij hoeft te horen dan vind ik het wel kunnen. Omdat dat liedje dan prima in hun boodschap past. Maar misschien ben ik naief. Ik weet het allemaal niet zo goed meer dus dat zou prima kunnen.
 7. Moonlight

  BVB

  Sorry, maar mag ik dit wel een beetje hypocriet vinden klinken? Zelf het wel doen en dan kinderen niet? PS voor iedereen: ik ben 16. Ik dacht ik zeg het maar even.
 8. Moonlight

  BVB

  Maar waarom zou je het verbieden. Alleen omdat je het niet mooi vind? mag ik vragen wat je er vreselijk aan vind?
 9. Moonlight

  BVB

  klopt maar we zijn er nog niet uit en we hebben een poosje geleden er weer over gehad en toen gingen ze er nog eens naar kijken en ze staan ook open voor wat ik denk omdat ik ook al ouder word. Ze vinden dat ik ook zelf beslissingen moet gaan nemen over mijn muziek. DUs ik wou kijken of er mensen zijn die ook iets over hun weten en me ermee kunnen helpen
 10. Moonlight

  BVB

  Heey everybody, Hier ben ik weer. Srry. Maar ik zit tegenwoordig in een strijd met mijn ouders en ik vroeg me af of ik nou blind was of dat mijn ouders spoken zien. Ik hou heel erg van de band Black Veil Brides. En ik wou graag een poster kopen. Maar daar waren mijn ouders het niet zomaar mee eens dus hebben ze de hele band uitgeplozen en zeggen ze dat het een anti-christelijke band is. Maar als ik naar die band kijk zie ik een band die er is voor mensen die anders zijn of zich slecht voelen. Maar ik wou eigenlijk de mening van anderen hebben omdat dit misschien beinvloedde meningen zijn.
 11. Moonlight

  onchristelijke rock?

  hahaha ik heb er hard om gelachen. vraagje. Hoe ben je dit te weten gekomen? Ik vind het altijd erg moeilijk om dit soort dingen te achterhalen dus ik ben erg blij met tips!!
 12. Moonlight

  onchristelijke rock?

  Nou ja, Het heeft in zoverre geen slechte invloed op me. Alleen dat ik misschien iets groffer / ruwer wordt. En over de heks. Ik heb ook genoten van alle Harry Potters maar ik dacht even aan dit voorbeeld omdat heksen vaak aan occulte thema's worden gekoppeld. Opzich heb ik niks tegen heksen. Maar het ligt een beetje aan de context vind ik.
 13. Moonlight

  onchristelijke rock?

  tja.. mijn geweten. Soms kijk ik naar de lyrics en dan gaat het bijv. over een heks. Tja is het dan slecht. Ergens denk ik dat het niet goed is maar ergens ook dat het niet heel slecht is. Wat doe je dan? Maar bedankt voor de tip!
 14. Moonlight

  onchristelijke rock?

  Heey, Ik luister heel graag naar rock muziek. Een vriendin van mij is er ook helemaal weg van maar zij zegt dat je de bands waar wij naar luisteren niet altijd even goede teksten hebben of occulte thema's. Bij 1 band heb ik sowieso niet het gevoel dat dat zo is maar ik weet het ook niet helemaal. Dus ik wou jullie eigenlijk vragen. Kennen jullie de onderstaande bands? En wat vinden jullie van de muziek / lyrics? En kun je daar naar luisteren als christen? - motionless in white - black veil brides - bullet for my valentine - cradle of filth - linkin park - epica - nightwish - leaves ey
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid