Spring naar bijdragen

resog

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Al zou je alleen het Nieuwe Testament hebben en dat oprecht naleven dan leef je al een groot gedeelte van de wet in het Oude testament na. Wat je dan overhoudt zijn de voedsel wetten en joodse feestdagen. Maar ik lees nergens in een brief dat Paulus zich zorgen maakte om een gemeente omdat ze varkensvlees aten of dat ze een joodse feestdag niet goed naleefden.
  2. resog

    Onrealistisch realistisch

    Als je het nieuwe testament leest lijkt het nou niet echt op een sprookje. Vele male worden er precieze plaatsen aan gewezen of getuigen aangehaald. Ook zijn er gênante dingen in het nieuwe testament zoals de lafheid van de discipelen tegenover de dapperheid van de vrouwen. Als je een religie zou mogen verzinnen als man, dan zou ik dat soort dingen er uit laten en de discipelen als dappere volgelingen van Christus afbeelden.
  3. resog

    Depressie

    tip 1001; niet te veel bezig zijn met je depressie. want daar word je depressief van. tip 1002; op tijd naar bed, kan je niet goed slapen lees dan een boek voordat je gaat slapen. Ook een uur voordat je gaat slapen geen tv,mobiel of computer. tip 1003; goed eten, ontbijt is belangrijkste.voor 9.00 uur tip 1004; bewegen en sporten, hardlopen heeft hetzelfde effect als antidepressiva tip 1005; niet rustiger aan gaan doen met werk of school, juist zorgen dat je bezig bent op een dag. tip 1006; eerlijk wezen naar je psycholoog, anders heeft het geen enkele zin. Misschien komen mijn tips een
  4. resog

    God Auteur van de zonde?

    God is inderdaad de Auteur van de Zonde, dit is ook een van de redenen waarom ik gestopt ben met geloven. God wordt neergezet als een goede God die streeft naar liefde en vrede. Maar als je het oude testament goed leest is hier niks van terug te zien. Deut 13;7-9 Hier staat dat je iemand moet doden als hij je probeert overhalen om andere goden te dienen. Het staat er heel letterlijk, het is dus een opdracht aan christenen om afvallige te vermoorden, ook al is het je naaste. Is dit liefde ? Volgens mij is dit haatzaaien en het laat zien dat de Bijbel maar heel weinig verschilt met de Koran.
  5. resog

    Profetieën

    Ik wil niet oneerbiedig doen hoor maar Israel is niet ontstaan in een dag. Al heel lang voor de tweede wereldoorlog werd er door zionistische organisatie gestreefd naar de staat Israel. Ook kan je deze profetie over de terug keer van de joden, niet zien als profetie. Het was meer een opdracht die is uitgevoerd door de Zionisten. Btw Israel is niet herenigd, we missen nog 10 stammen volgens de bijbel moet die ook terug keren het is immers het uitverkoren volk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid