Spring naar bijdragen

Liesmeloen22

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Bedankt voor je reactie! Maar betekend dit dan bijvoorbeeld dat als je thuis bidt, je ook een hoed of ander hoofddeksel op doet? Of alleen naar de kerk? En waarom een hoed en niet bijvoorbeeld een omslag doek?
  2. Mijn vraag gaat over een stuk uit het nieuwe testament, namelijk 1 Korinthiërs 11 vanaf vers 2: 2 Ik prijs het in u dat u mij bij alles als voorbeeld neemt en u aan de voorschriften houdt die ik u gegeven heb. 3 Ik moet u echter nog het volgende zeggen. Christus is het hoofd van de man, de man het hoofd van de vrouw en God het hoofd van Christus. 4 Iedere man die met bedekt hoofd bidt of profeteert, maakt zijn hoofd te schande. 5 Maar een vrouw maakt haar hoofd te schande wanneer ze met onbedekt hoofd bidt of profeteert, want ze is in dat geval precies hetzelfde als een kaalgeschoren vrouw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid