Spring naar bijdragen

harjan kooiker

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door harjan kooiker geplaatst

  1. robert Frans ik zou graag nog even reageren op jou verhaal. mooi verhaal er zit veel in.Ik vind alleen dat je wel veel vergeestelijkt. De dingen uit handelingen bv dat geld ook gewoon voor nu hoor,het stopt daar niet.De tekenen en wonderen volgen de gelovigen terwijl ze het goede nieuws vertellen.Het was ook niet alleen voor de apostelen zoals velen denken.Lees handelingen maar eens door.Ook stefanus filippus gingen gewoon door met het genezen van de zieken.Ook staat er opeens een zekere dicipel genaamd ananias die mag zelfs naar saulus toe gaan om hem de handen op te leggen!Het evangelie gi
  2. Ja he? We hebben een goede God. Er is helaas veel goeds wegeroofd de laatste eeuwen maar ook dat zal allemaal terug komen voor hen die Hem liefhebben.Ben jij ook cristen?
  3. Deze persoon heeft dat verder niet onderzocht,hij was gewoon in 1 klap van zijn pijnen af na gebed. Wel is het bij mijn vrouw en zoon gecontoleerd.ze liepen immers al bij de arts.De artsen snapten er totaal niks van maar moesten constanteren dat ze niks meer konden vinden.
  4. Ja genoeg! Alleen ik snap nog niet helemaal hoe dit forum werkt.Ik wou nog even reageren op die persoon die alles aan het vergeestelijken was,maar kan het niet terug vinden. Voorbeelden ja: mijn vrouw is genezen van reuma tijdens een genezingsdienst bij martin koornstra. Mijn zoontje is genezen van coeliakie door ziekenzalving vd oudste. 1vde eerste persoon uit onze gemeente waar ik voor bad is genezen van spierdistrofie.en in kan nog wel even doorgaan.
  5. Dat zou je wel denken hé? Maar nee dat ligt bij ons zelf.We willen de mensen graag over jezus vertellen en vragen dan of ze ook last hebben van rug of nek of hoofd pijn.Soms komt er na een kort gesprek ook achter weg dat ze bv een ergere ziekte hebben.Maar ook daar wordt dan voor gebeden en vaak wordt die ziekte ook genezen! Dus inderdaad op jou vraag het lijken elke keer weer dezelfde kwalen maar gelukkig blijft het daar niet bij. In de tijd vd eerste gemeente was het bv vaak melaatsheid wat steeds aanwezig was onder de mensen.
  6. Nou Je ziet dit nu overal gebeuren.De gelovigen staan op en gaan doen wat Jezus ons opdraagt.verkondig het evangelie en genees de zieken.Dus genees de zieken ja dat hoort er bij.En nee het blijft niet alleen bij ongelijke benen, ook vele vele ziekten en kwalen verdwijnen als sneeuw voor de zon in Jezus naam! En nee we dringen ons niet op de mensen kunnen gewoon zelf beslissen om God te laten bidden.
  7. Hmm ja nu je het zo zegt klinkt wat raar hé? Maar gelukkig gebruikt God rare mensen ook.
  8. hallo ik zag jullie gesprek en dacht kom laat ik ook eens wat zeggen. ik bid zelf ook voor de zieken,en velen worden genezen.Van benen die gelijk worden tot genezing van spierdistrofie nek,rug alles is mogelijk voor Jezus. groeten harjan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid