Spring naar bijdragen

Lalalie

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Lalalie

  1. Vrijheid, rust, Moed om te getuigen , blijheid die niet van mijzelf is , alles aan God te vertellen,groot vertrouwen op God, verlangen naar een goede relatie met God. zingen op plaatsen waar ik dat normaal niet zelf durf

    ervaringen

    Door een getuigenis van Joop Gottmers was ik tot geloof gekomen, ik mailde hem smorgens om mn verhaal te vertellen en hem te bedanken, die dag helemaal super gegaan.

    Na de bekering heb ik 6 maanden zoveel rust en plezier gehad, wilde dat doorgeven en ging bezig met verspreiden van getuigenissen en boekjes , ook daarin veel terug gekregen, daarom ga een zegen zijn voor andere , God zegent de blijmoedige gever (ervaringen met een boven natuurlijke blijheid)

    Had een jaar waarin ik vaak hulp kreeg door gebed, vaak naar God toe met problemen en boosheid omdat mensen moeilijk deden, God heeft meer dan 100 keer mij geholpen om bolwerken weg te nemen en rommel uit het hart te halen.

    Toen ik klaar was met het dankgebed kreeg ik een blijheid die niet van mijzelf was

    Ook toen ik voor andere ging bidden kreeg ik een blijheid die niet van mijzelf was.

  2. Mensen kunnen bidden om de Heilige geest, hij komt wanneer je breekt met rotzooi, ik heb al mn verkeerde zaken bij God gebracht , ik was voor dat moment 17 jaar bezig met zwarte metalen en Hip hop, in veel nummers zat spot tegen God, in de jaren 90 zat ik op voetbal en kreeg ik daar bandjes met Slayer , Ministry , morbid angel van een voetbalmaatje, mijn gewoonte is vaak om mee te zingen, ik verstond geen engels en heb vaak duistere taal uitgesproken , wat er daarna gebeurde is dat ik heel veel rare angsten en fobieen kreeg, weet bijna zeker dat ik dat door die muziek kwam, op het laatst ook nog 2 jaar Veda en Dao leraren nagedaan, die met hun Braman en Shiva komen, toen vond God het mooi geweest en greep in, daarna wilde ik alleen nog maar God zoeken .

    Pas op wat je uitspreekt, er zit kracht in woorden, breek ook met roddel en kritiek, God is echt niet blij met wat er allemaal uit die monden komt rollen, waneer je straks voor God komt te staan komt alles wat verborgen ligt aan het licht, gewoon vandaag nog al je oude verkeerde gewoontes afbreken, God heeft niets met negatieve taal, hij wil dat je andere helptt, voor ze bid, een zegen uitspreek, nederland is zo verzot aan kritiek, en de bron is dat mensen zelf bang zijn en het compenseren/verbergen

  3. In het begin had ik super veel rust en kracht voor ongeveer 6 maanden, daarna kwam de strijd pas.

    Wat is 'Vendata'?

    Zonder N, is een leer uit india waar een waar je een soort "dooie rust" van krijgt.

    Die "Verlichting " bleek van de duisternis , Sommige van die leraren hebben veel saddisme en onverschilligheid, van 2 volgers (huisarts en filosoof) gehoord dat er een kracht over hun kwam dat ze uit het raam wilde springen.

    Zelf was ik ook helemaal de weg kwijt op het laatst

    nu een levendige rust met Jezus, mensen moeten God gaan zoeken en echt vertrouwen hebben op God en je voeden met Gods woord, heb super veel kracht door het dagelijks luisteren naar de bijbel, ook alles aan God te vertellen, mensen moeten kinderen worden die eerlijk en als zichzelf naar God gaan en daar alles in zijn hand leggen, heb al 100 keer al mn zorgen en boosheid bij God gebracht, werkt altijd, God wil dat we hem zoeken en een goede relatie met hem hebben. Door omstandigheden was ik zo moe van alles, en ging half uurtje mn hart leeg maken bij God was ik een Leeuw die iedereen aankon.

  4. Ik was vorig jaar in een grote bibliotheek , en las een stuk over dat Jezus niet gekomen was voor de mensen die zich heel wat vonden , maar voor mensen die fouten maken, Ik kreeg een ervaring dat ik heel mijn leven zag door de "bril "van Heilige Geest en heb ongeveer 10 minuten zitten huilen, ik kan me herinneren dat ik niet bang / zwak was, ik voelde me heel vrij om te huilen.

    Daarna wilde ik alleen nog maar alles van God weten, bijna de hele dag luisteren naar voorlees bijbels in het engels en nederlands, heb echt een gave tijd gehad met God.

  5. In een preek ging het over afhankelijk van wat God doet met ons, dat onze ogen geopend moeten worden, Ons hart verandert moet worden , we moeten in Christus zijn om vruchtbaar te zijn (Joh 15), gesnoeid van alle verkeerde takken ( eigen eer, vroomheid, vuile vodden ).

    Onze eigen natuur is blind voor de waarheid.Vlak voor mn bekering was ik nog een vijand van alles wat met God te maken had.Ik werd boos toen het woord Jezus viel, is ons vlees van nature een vijand van geloof?

    Moeten we niet meer gefocust zijn op God en minder op ons eigen?

  6. Mensen waarschuwen voor de wederkomst.

    Ik zag mensen op de markt staan om te waarschuwen voor de wederkomst, is erg stoer tussen zoveel "wereldse mensen", Moeten we niet op andere forums gaan waarschuwen dat Jezus terugkomt, en dat we waakzaam moeten zijn, vrij van zonde en Wrok, we kunnen op grote forums vertellen dat Jezus terug komt, bid dat je de juiste kracht, wijsheid enzovoort krijgt.

    De straat predikers zijn ook vervuld met de Heilige Geest.

    We kunnen het verschil maken voor andere, of eeuwig bij de demonen of eeuwig bij God

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid