Spring naar bijdragen

46visje

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. bedankt voor alle reacties ik heb heel wat verschillende meningen gelezen. ik zal de filmpjes bekijken. kan gelukkig redelijk engels. om nog even een paar vragen te beantwoorden van mensen. ik zit op een christelijke school in dordrecht. ik moest niet echt een werkstuk maken maar meer gewoon meningen verzamelen van mensen over gebedsgenezing en gebedskringen en die samenvoegen in een document. bedankt!
  2. bedankt voor alle reacties ik heb heel wat verschillende meningen gelezen. ik zal de filmpjes bekijken. kan gelukkig redelijk engels. om nog even een paar vragen te beantwoorden van mensen. ik zit op een christelijke school in dordrecht. ik moest niet echt een werkstuk maken maar meer gewoon meningen verzamelen van mensen over gebedsgenezing en gebedskringen en die samenvoegen in een document. bedankt!
  3. 46visje

    Ik ben vandaag blij met...

    dat ik nu naar huis kan want ik heb koppijn!
  4. voor school moet ik een stukje schrijven over gebedsgenezing en gebedskringen. hierover moet ik meningen opzoeken en die plaatsen in een document. ook me eigen mening moet ik ontwikkelen. wat vinden jullie ervan. is het goed of fout. en wat vinden jullie van gebedsgenezers zoals jan Zijlstra en Jomanda. zijn die ook fout. zouden jullie hier jullie mening willen achterlaten zodat ik een beetje idee kan krijgen over hoe mensen erover denken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid