Spring naar bijdragen

Mirjam&Hans

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Hallo! Wii waren Genesis 8 aan het lezen en kwamen dit gedeelte tegen: 21 De geur van de offers behaagde de HEER, en hij zei bij zichzelf: Nooit weer zal ik de aarde vervloeken vanwege de mens, want alles wat de mens uitdenkt, van zijn jeugd af aan, is nu eenmaal slecht. Nooit weer zal ik alles wat leeft doden, zoals ik nu heb gedaan. Wij vonden dit heel deprimerend en kunnen hier niet echt wat mee... Vandaar dat we de volgende vragen hebben, we hopen dat iemand kan helpen! -Dus de mens is enkel slecht? -En van waaruit doe je dan goed en van waaruit doe je slecht, zijn dat puur de duivel
  2. Ow jawel hoor, maar dat gaat niet allemaal over liefdesrelaties;) Ik ben nu even bezig, maar wil best dingen delen:)
  3. Trouwen is natuurlijk onze wil, maar nu nog lang niet;) Iedereen bedankt! We hebben gekozen om bij Genesis te beginnen en zo richting het eind van de bijbel, en het daar samen over te hebben. We hebben vertrouwen in God, elkaar en daarmee ook in de relatie, dus we denken de tijd te hebben;)
  4. Liever niet, ik vind het wel fijn zo, en Mirjam ook. Ik overleg met haar wel dat we de namen er onder zullen zetten. Groet, Hans.
  5. Haha het gaat vrij vlot hier;) Het klopt helemaal. We hebben al hele plannen enzo, samen bijbellezen, bidden, vanalles. Mirjam typte vorig stukje. Nu typt Hans. Ik zal proberen zoveel mogelijk mijn naam onder de stukjes te zetten:) Fijn dat je het mooi vind! En voor de anderen die vinden dat het snel officieel moet worden: dat komt echt wel goed;). Het voelt alleen zo fijn/gezond/rein aan dat we geen haast hoeven te maken. Het zal allemaal goedkomen. God is er bij en we willen samen voor Hem leven. Groet, Hans.
  6. Haha, dit is echt leuk om te lezen Wij hebben dan nog niet officieel verkering, maar het komt op hetzelfde neer, he Hans? We hebben elkaar leren kennen in Israel, vorig jaar met een jeugdreis van de kerk. Hebben daar een hele leuke week gehad, veel bijzondere dingen gezien, veel goede gesprekken gehad en zijn goede vrienden geworden. Die vriendschap is gebleven, het afgelopen jaar hebben we veel serieus gepraat, maar ook gelachen, elkaar ontmoeten in de kerk en op soos. Vorige week zijn we erachter gekomen dat het voor ons allebei toch wel iets meer is dan vriendschap, allebei smoorverliefd
  7. Zeker geen slecht idee, zal het er met haar over hebben:)
  8. Heej mensen, alvast bedankt voor deze reacties, zitten goede tips tussen
  9. Vinden wij ook wel lastig, dus is te begrijpen. Vandaar ook de vraag;) Je doet in iedergeval je best!
  10. 1 Korinthe 13 hebben we al gelezen, is mijn favo bijbeltekst:) Dankje voor je reactie. 1 Korinthe 13 gaat vooral ook over de liefde naar God, maar ook voor elkaar kan je er inderdaad veel van leren. Een bijbelstudie is een goed idee, maar we zijn 17 en 21, beiden vrij intelligent, en willen iets wat bij ons past natuurlijk. De algemene verhalen zijn vrij bekend, en heel mooi, maar wat verdieping zou toch erg fijn zijn. Bedankt:)
  11. Beste mensen, Mirjam en ik hebben een vraagje. Wij vinden elkaar sinds kort helemaal geweldig. We willen graag samen beginnen met bijbellezen, en leren hoe we zo rein en stabiel mogelijk samen voor God kunnen leven. We willen dus wat teksten om een goed fundament voor onze relatie te leggen. Enkel hooglied lezen vonden we wat weinig, en dat is ook niet precies wat we bedoelen. We willen samen leven volgens God wil. Heeft iemand tips voor ons? Heel veel dank, en Gods zegen! Groet, Mirjam en Hans.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid