Spring naar bijdragen

ElineR

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Vroomshoop toevallig? Welkom overigens! Nee helaas ik kom zelf niet uit vroomshoop, denk zoon half uurtje weg Rijssen zal je wel wat zeggen dnk.
 2. Op dit moment niet, ja net zoals je net zelf zegt licht er net echt aan waar je gaat werken en om wat voor cliënten het gaat. op een zorg afdeling kan ik me het goed voorstellen dat dit voorkomt maar op een dagopvang worden ze eigenlijk kant en klaar aangeleverd om het stom te zeggen. Ja ik heb wel de basis dingen geleerd, maar het is niet dat ik ze echt moet uitvoeren. maar ik bedoelde dit meer in de vorm van zorg die doen echt de hele persoonlijke verzorging, en daar hebben wij toch minder mee te maken dan hen. snap je?
 3. ja klopt SPH bestaat nog ja, dat is een vervolg opleiding op spw/saw vandaar (als ik het goed heb)
 4. Haha ik heb geen idee Wat saw is, het hete vroeger spw misschien zegt dat wat. Nee het is makkelijk kort gezegd welzijn van de mensen, GEEN zorg dus niet wassen enzo. kan bij alles zijn ouderen, gehandicapten, verslaafden enzv. Ik loop nu stage in op een dagopvang voor dementerende ouderen. Dus een beetje dag activiteiten makkelijk gezegd.
 5. ElineR

  Knutselen met stof

  Dit is niet echt voor knutselen met stof, maar omdat ik denk dat het altijd leuk is om wat rond te knutselen moet je de site welke.nl een keer bekijken hele leuke creatieve dingen staan er op! en niet kinderachtig..
 6. ElineR

  Ik ben vandaag blij met...

  Ik ben blij dat vandaag toch heel even het zonnetje scheen op mn werk/stage en daar alle mensen hier heel kort toch even van konden genieten, en nee hier heeft het heel de dag niet gesneeuwd!! En ik een positief studie advies heb gekregen (dat is altijd fijn om te horen)
 7. Haha oke dan je weet het maar nooit he, we zullen zien of er reacties op komen @floes ja klopt helemaal!
 8. Hallo allemaal, Ik ben Eline ben 17 jaar jong. en ben opzoek naar (christelijk) contact, ik hou er van om nieuwe mensen te ontmoeten Ik ben eigenlijk in het eerste opzicht opzoek naar iemand van het andere geslacht zal ik het maar zeggen. (hahah want ik zag al bij iemand anders dat meisje werd afgekeurd vandaar dat ik het zo maar zeg ;P dus ik zeg maar geen jongen of man ) Ik volg op dit moment een SAW opleiding, geen idee of je dat kent. maar wil je er gerust alles over vertellen. Ik hou van muzikaal,creatief,actief bezig zijn. Ik zoek dus eigenlijk iemand waarbij geloof een (belangr
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid