Spring naar bijdragen

Alan_

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Alan_

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Alan_

    Bewijzen evolutie overweldigend

    door engelen (de gevallen variant helaas) geloof ik in God, helaas niet door het evangelie horen en zondebesef. Evolutie kan ze niet hebben voortgebracht, wat dan wel? een schepper; mijn logica.
  2. Alan_

    Bewijzen evolutie overweldigend

    Geesten, kunnen die ontstaan door evolutie? Want die bestaan ook.
  3. het leven zet je niet na 2 minuten uit omdat je je doel bereikt hebt
  4. porno vind ik saai, het verhaallijn is altijd het zelfde, het einde ook, ze gaan in ieder geval nooit trouwen.
  5. Alan_

    Bewijzen evolutie overweldigend

    wie van de wereld houdt is een vijand van God, niet andersom: God jouw vijand. wereldse verlangens, hij zei niet aarde, we horen van de aarde te houden en te zorgen.
  6. Alan_

    Bewijzen evolutie overweldigend

    Evolutie of niet, het zal allemaal wel vroeger vond ik het zo belangrijk, nu niet meer. God heeft het leven gemaakt en de tijd en leefomgevingen heeft er wat variatie in gebracht, omdat de aarde ook verandert, saaie aarde anders, God zal het zo wel gewild hebben, simpele God anders . Dat dieren op elkaar lijken, genetisch en kwa bouw: God is perfect, hoe had ie het beter kunnen doen? Dit werkt blijkbaar. Of spreek ik mezelf tegen? Waar ik nog niet over uit ben zijn de andere uitgestorven hominiden, mensachtigen, neanderthalers bijvoorbeeld, of van soorten waarvan ze een enkele schedel va
  7. maar Jezus zei toch dat je moet zeggen wat je wil "wat wil je dat ik doe?" vroeg ie aan de zieke man. (ik kom niet meer in mn topic, geen toegang tot dat subforum)
  8. Alan_

    Bewijzen evolutie overweldigend

    Mozes hoefde niet de exacte details te weten. We beperken God als we denken dat evolutie niet door hem komt, we weten dat ze allebei bestaan.
  9. Alan_

    Bewijzen evolutie overweldigend

    Ik denk dat het scheppingsverhaal een spiritueel verhaal is, welke vruchten openen nou ogen of maken onsterfelijk (de vruchten van nieuwsgierigheid en de vruchten van gehoorzaamheid en Jezus) Of wat is een dag als de zon op de derde dag gemaakt is?
  10. Alan_

    van satanist tot kind van god!

    Ik ben zo jaloers Ik geloofde niet, ik zocht naar meer, geesten dus, heb het gevonden dmv het occulte (kende het label toen niet), puur satanisch dus. Ik begon na het spelletje meteen stemmen te horen, meteen viavia naar een pinkstergemeente gegaan uit paniek, ja gezegd tegen Jezus, maar niet begrijpen waar ik ja tegen zei, geesten gingen weg, ik paranoia "wat is dit? duivels, kerk is duivels" dat dacht ik toen dus... en de stemmen kwamen terug. Nu na 4 jaar zijn ze er nog. Veel gebeden maar ter vergeefs. Laatst kwam er een doorbraak, denk ik, ik had al mn troep van de pc gewist, zoals horr
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid