Spring naar bijdragen

pjvt

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over pjvt

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 09-02-1987

Contact Methods

  • MSN
    pjvtoly@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    Bijbel(studie), gamen(ps3), bordspellen(risk).
  • Beroep
    werkloos
  1. pjvt

    openbaring 3:14-22

    toen ik dit stuk las sprak dit me heel erg aan. Een gesprek met een kennis van me lijden tot een discussie. Diegene vertelde mij dat dit een stuk is specifiek geschreven aan Laodicea en ik dus dit niet persoonlijk moest opvatten? mijn bewering is dat dit ook tegen mij(ons) gesproken wordt toch? mijn vraag is dus wie kan mij duidelijk vertellen of deze brief gericht is op een ieder of echt alleen specifiek op laodicea?
  2. ja laten we spreken over genesis. kan jij mij misschien vers 26 uitleggen? heb het gevoel dat dit een veel dieper betekenis heeft. zelf is mijn conclusie; dat eigenlijk voor de zondeval de bedoeling is dat wij mensen, die naar zijn beeld is geschapen(dus zonder zonde, met de goede wil van God) de mooie schepping van God mogen beheersen. Dit wel tengoede van de Here. Dit beeld zie ik eigenlijk als wat voor ons de nieuwe hemel en aarde gaat worden. God die ons in zijn paradijs laat wonen(hof van ede). En wij hem dankbaar zijn, eren dat wij in zon paradijs mogen leven.
  3. Hooo even. Het is niet zo 'dat er al een gebied was' en God 'schiep er iets moois van'... God schiep ALLES uit het NIETS. Blijf dat in het achterhoofd houden, want het heeft theologisch nogal wat gevolgen als je dat door elkaar haalt. haha dit is ook de reden dat ik op deze forum te recht ben gekomen maar je heb zekers gelijk hierin. ik zou het heel goed in mijn (achter)hoofd opslaan. thnx hiervoor, zit ik verder wel op de juiste weg?
  4. Ik ben nu pak en beet een jaar bezig met bijbel te lezen. alleen sinds kort ben ik me echt aan het verdiepen hierin, dankzij God die mij meer naar zijn woord trekt. Ik deed al een tijd bijbelstudie met mijn vader, en neven. alleen verdiepte ik mijzelf nog niet volledig in t woord. Nu ben ik er dus wel mee bezig, ben dus begonnen bij Genesis alleen zoek ik mensen die mij kunnen helpen of ik op de juiste weg zit? die mij misschien nog een beter inzicht kunnen geven door t woord van God. dus zou ik graag het eerste hoofdstuk met jullie willen doornemen. Mijn ontdekking van de eerste 2 versen is
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid