Spring naar bijdragen

nietjex

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Allemaal heel erg bedankt! Ik heb nu een veel beter beeld erbij, het is heel moeilijk om op internet iets duidelijkst te vinden, maar dit heeft erg geholpen!
  2. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Ja heel erg bedankt!
  3. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Ik heb nog een vraagje aan Mieke, ik was op internet aan het opzoeken wat reformatorische christen inhoud, maar ik vind het nog lastig te begrijpen, kunt u daar nog iets over zeggen? Alvast bedankt!
  4. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Oké, bedankt voor jullie aandeel. Het is dus wel belangrijk om er verzorgt uit te zien, maar je moet niet (teveel) aan jezelf veranderen... Maar het ligt er ook aan hoe streng gelovig je natuurlijk bent.
  5. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Heel erg bedankt! dat is al een goed begin.
  6. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Ik was eigenlijk ook op zoek naar een informatiebron over uiterlijk in combinatie met christen, maar dat is erg lastig te vinden. Want het doel is erachter komen hoe de visie op uiterlijk en image (over het algemeen) is voor christen. Ik snap dat het erg verschillend is, maar dat is ook juist weer heel interessant.
  7. nietjex

    Uiterlijk en Image

    Ik had eigenlijk een vraagje... voor een werkstuk moet ik namelijk de christelijke visie op uiterlijk en image beschrijven. dus hoop dat hier Christen zijn die me hiermee kunnen helpen. Wat vinden jullie van uiterlijk? Hoe vormt je uiterlijk je image? En hoe ver mag je gaan voor je droom-uiterlijk (correctie, alleen make-up of helemaal niets?) Ik hoop dat er mensen zijn die mij kunnen helpen! Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid