Spring naar bijdragen

Eco Ben

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Beste bezoeker, Graag wil ik je de komende weken een aantal stellingen voorleggen over het christendom en de natuur. Jouw reactie zal gebruikt worden voor mijn afstudeeronderzoek. Mocht je dus wel willen reageren maar niet willen dat de onderzoeksresultaten gebruikt worden, vermeld dit dan bij je reactie. Ik hoop dat mijn stellingen prikkelend genoeg zijn voor veel reacties. De stelling voor deze week luidt als volgt: Er wordt in de kerk te weinig aandacht besteed aan een christelijke, ecologische verantwoorde manier van leven.
  2. Beste bezoeker, Graag wil ik je de komende weken een aantal stellingen voorleggen over het christendom en de natuur. Jouw reactie zal gebruikt worden voor mijn afstudeeronderzoek. Mocht je dus wel willen reageren maar niet willen dat de onderzoeksresultaten gebruikt worden, vermeld dit dan bij je reactie. Ik hoop dat mijn stellingen prikkelend genoeg zijn voor veel reacties. De stelling voor deze week luidt als volgt: Christenen zouden op een meer verantwoorde manier om moeten gaan met de schepping dan niet christenen.
  3. Beste bezoeker, Graag wil ik je de komende weken een aantal stellingen voorleggen over het christendom en de natuur. Jouw reactie zal gebruikt worden voor mijn afstudeeronderzoek. Mocht je dus wel willen reageren maar niet willen dat de onderzoeksresultaten gebruikt worden, vermeld dit dan bij je reactie. Ik hoop dat mijn stellingen prikkelend genoeg zijn voor veel reacties. De stelling voor deze week luidt als volgt: Anderen vertellen over God is een meer christelijke taak dan opkomen voor de rechten van dieren.
  4. Beste bezoeker, Graag wil ik je de komende weken een aantal stellingen voorleggen over het christendom en de natuur. Jouw reactie zal gebruikt worden voor mijn afstudeeronderzoek. Mocht je dus wel willen reageren maar niet willen dat de onderzoeksresultaten gebruikt worden, vermeld dit dan bij je reactie. Ik hoop dat mijn stellingen prikkelend genoeg zijn voor veel reacties. De stelling van deze week is: mensen mogen doen met de schepping wat ze willen omdat het onze opdracht is de natuur te onderwerpen aan ons gezag. (Genesis 1:26-28)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid