Spring naar bijdragen

Markra

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Markra

    vragen over de bijbel

    Onzin. Ben oprecht geïnteresserd in hoe mensen hierover denken. Dat mensen het Christendom de rug toe keren omdat zij vinden dat de Bijbel zeer selectief wordt gebruikt, en daarbij vooral om macht over mensen te hebben en angst aan te jagen, is niet iets dat ik verzin. De kerken lopen leeg, echte discussie over de Bijbel wordt bijna altijd uit de weg gegaan, en deze brief leek mij een ludieke opening tot discussie.
  2. Markra

    vragen over de bijbel

    Natuurlijk ben ik wel op zoek naar een serieus antwoord. Dat zijn we bijna allemaal. Uiteraard stel ik de (on)zin aan de kaak van een boek waar zo veel mensen naar zeggen te leven. Ik probeer de discussie hierover aan te gaan.
  3. Markra

    vragen over de bijbel

    Dat is een heel raar antwoord. Waarom zou ik naar de huisarts moeten als ik vragen stel die heel veel mensen hebben, waardoor het Christendom en masse de rug wordt toegekeerd? Dit soort antwoorden, de poging kritische vragen te bestraffen met uitsluiting en stempels zoals "gekte", geven georganiseeerde religie zo'n slechte naam.
  4. Markra

    vragen over de bijbel

    Beste mensen, Dank voor het vele werk dat jullie verzetten om jullie medeburgers te onderwijzen over Gods heilige wetten. Ik heb heel veel van julie geleerd en begrijp waarom jullie een verbod willen op het sluiten van een homohuwelijk. Zoals u zegt: In het oog van God is het huwelijk iets heiligs tussen man en vrouwâ€. Ik probeer deze gedachte te delen met zo veel mogelijk mensen. Als iemand bijvoorbeeld probeert een homosexuele levensstijl te vergoelijken, dan herinner ik hem simpelweg dat Leviticus 18:22 duidelijk zegt dat dit een gruwel in het oog van God is. Einde van het debat. Ik heb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid