Spring naar bijdragen

Bezorgdemoeder

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Dank je wel voor je reactie RobertF. Ik heb de pastoor van de katholieke kerk al gesproken en probeer aankomende week ook deze gemeente te bellen. Ik hoop op hun medewerking aangezien met expartner geen zinnig woord valt te wisselen hierover...
  2. Wat willen de kinderen zelf ook? Eerste communie. Ze accepteren en zien de katholieke kerk, waar zij gedoopt zijn, als hun kerk.
  3. Hij blijft bij zijn standpunt... Ik bij het mijne, hij is tenslotte diegene die een ander geloof heeft aangenomen. Bovendien willen de kinderen dit zelf ook. Bedank voor jullie reacties. Alle informatie, adviezen en inzichten zijn nog steeds welkom!
  4. Bedankt voor jullie reacties. Vanavond zal ik hem ermee confronteren. Daar ben ik dus ook bang voor. Maar weten jullie dat hij volgens nederlandse wet dit niet eens mag zonder mijn toestemming?
  5. Mijn expartner en ik zijn katholiek, de afgelopen jaar heeft hij zich aangesloten bij een baptistengemeente. Onze kinderen zijn katholiek gedoopt en de oudste bereid zich op school voor op haar eerste communie. Ze heeft zelf aangegeven dit graag te willen. Nu is mij exman van plan de kinderen op te dragen in zijn gemeente. Zonder overleg met mij. Wat moet ik doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid