Spring naar bijdragen

HHH

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over HHH

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Locatie
    zeeland
  1. HHH

    Deuterocanonieken.

    dus daarmee zeg ik niet of ze wel of niet erkent moeten worden, ik weet dat niet het enigste wat ik weet dat je de Bijbel niet mag veranderen. en ik weet niet of ze erbij horen of niet!!!!!!!!!!!!!! dus ik hou het bij de Bijbel die ik ken. of dat de juiste is of niet, is maar een moment dat we daar achter komen en is op de dag des oordeels.
  2. HHH

    Deuterocanonieken.

    Ik weet niet of de boeken er wel of niet bij horen, bij mij staan ze er niet in. Of ze er nou wel of niet in horen , van elk verhaal valt wat te leren mits het goed gelezen wordt.
  3. hoop is een ander woord voor wensen / verwachten.
  4. mensen doen naar mijn idee idd te snel aan sex, ik heb het vroeger ook gedaan uit lust . maar ben er wel achter gekomen dat ik het later pas weer gaan doen met degene waarmee ik ga trouwen. of het nou zo expliciet in de Bijbel staat weet ik nie maar das mijn keuze en ben er blij mee.
  5. HHH

    Deuterocanonieken.

    dit onderwerp boeit mij eigenlijk niet zoveel maar wil wel mijn mening daarover geven. Dat mich op zijn je weet wel getrapt voelt is wat kleingeestig maar dat de katholieken zich dan ook op zon manier aangevallen voelen net zo. Die boeken staan er idd bij mij niet in maar heb ze wel gelezen uit nieuwsgierigheid. ik vind ze niet belangrijk maar in elk verhaal , mits je t goed leest valt wat van te leren. of ze in de Bijbel wel of niet horen weet ik niet. Laten we gewoon God eren! wat een geneuzel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid