Spring naar bijdragen

Jerina

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jerina

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 07-02-1996
  1. Ja je hebt gelijk.. echt wel heel triest he,, alleen op het uiterlijk afgaan .. Ik ga met mn familie er wel ff over hebben denk ik ,, kijken. en het dan echt loslaten. Ik ben verliefd, en dat is geweldig, en als ik happy ben, dan heeft mijn familie daar niks over te zeggen ! iedereen heel erg bedankt =)
  2. Ja ik ben wel christen,, maar vind het gewoon ongelooflijk moeilijk.. En ik weet niet hoe je bij dat daten komt,, maar dat heeft er echt niks mee te maken, hoor..
  3. ooh dit vind ik wel een heel goed idee!! dank je wel =)
  4. Jerina

    Wat is het nut van zonden?

    Wauw, Ruth, mooii gezegd !!
  5. Bedankt voor jullie reacties! ik heb er zeker wel wat aan. Jullie hebben helemaal gelijk hoor; alleen ik sta ongelooflijk onder druk van mijn familie; waarschijnlijk begrijpen jullie dat niet helemaal; maar toch nog heel erg bedankt !! =)
  6. heeii lieve mensen! ik ken een jongen van afgelopen zomer. heb hem ontmoet op een zomerkamp. we zijn toen erg goede vrienden geworden, en flirtte ook erg veel met elkaar. daarna heb ik geen contact meer met hem gehad. nou kwam een vriendin van mij met het idee om met een klein groepje naar opwekking te gaan. dus vroeg ik hem mee en kwam zo weer een beetje in contact. nu kwam ik hem een week geleden heel toevallig tegen op festival 3-16. heb natuurlijk even met hem staan praten, en ik werd eigenlijk wel weer een beetje verliefd op hem. nou mijn vader stond er toen ook bij en later zei mijn v
  7. ik ga naar de vrije baptisten gemeente in drachten (de bethel) www.bethel.nl ik vind het een hele fijne gemeente, je kunt lekker jezelf zijn (ook al heeft ie 3000 leden) en veel jongeren, wat het gewoon mega gezellig maakt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid