Spring naar bijdragen

MaximeMei

Members
  • Aantal bijdragen

    76
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door MaximeMei

  1. Hallo allemaal,

    In 2011 ben ik hier lid geworden en ik heb er al een tijdje niks meer mee gedaan.
    Vandaar dat ik me even opnieuw voorstel.

    In 2011 was het leven zo hopeloos en mij was verteld over God. Ik had zoveel vragen en ben God gaan zoeken.
    Ik was vol enthousiasme en mijn geloof groeide. Wat ik wel lastig vond was het accepteren dat God van mij houdt, want wie houdt er nu van mij?
    Mijn enthousiasme werd weer minder, maar ik heb me nog wel met God bezig gehouden.

    Weer werd het leven hopeloos. Ik was teveel bezig met de mensen wat ze van me vonden en ik merkte dat ik ook weer negatiever werd over mezelf.
    Toen plaatste ik mijn hoop in God. Voor alles is een reden en dus ook voor de dingen die mis gingen in mijn leven.
    Deze zomer is mijn enthousiasme terug gekomen en ga ik verder waar ik gebleven was.
    Ik heb God duidelijk aan het werk gezien in de afgelopen maanden.

    Inmiddels ben ik 22 jaar en mijn grootste doel hier op aarde is God kenbaar maken bij anderen.
    Ik ben ooit begonnen met dieren filmen en fotograferen. Dit doe ik als hobby en inmiddels weer met volle overtuiging dat God elk schepsel heeft gemaakt.
    Soms kom ik een nog onbekend dier tegen en sta ik er vol verwondering naar te kijken.
    Dieren zijn zo ontzettend mooi en voor mij het ultieme bewijs dat God bestaat.

    Romeinen 1:20
    Zijn onzichtbare eigenschappen zijn vanaf de schepping van de wereld zichtbaar in zijn werken, zijn eeuwige kracht en goddelijkheid zijn voor het verstand waarneembaar. Er is niets waardoor zij te verontschuldigen zijn.

    Ik deel nu foto's met Bijbelversen. Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die denken dat zoiets moois zomaar is ontstaan per toeval. Ik hoop dat met het delen er mensen zijn die toch gaan nadenken.

    Nu ben ik vrijwel de enige in mijn directe omgeving die in God gelooft en ik ben ook niet het type dat alleen naar een kerk gaat. Dat vind ik lastig, want ik ken er niemand.
    Dat maakt het toch lastiger omdat ik zo vol ben van enthousiasme en het liefst me de hele dag met God bezig houd. Zowel in liedjes luisteren, Bijbel lezen als in gesprek gaan over God.
    Via Facebook deel ik tegenwoordig veel over God. Mensen zijn hier niet per ongeluk zoals velen denken. Ieder mens is geschapen met een doel.

    Ik weet niet of ik heel actief zal zijn hier, maar ik zal proberen er wat vaker te kijken en te lezen waar anderen over discussiëren.

    Romeinen 15:13
    Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige Geest.

  2. Ja dat is al voorbij. Ook in de VS.

    Jammer voor meneer Camping.

    Het was sowieso al vals! Want een mens kan het niet weten! Het is allemaal onzin en er is geen reden om iemand te geloven die zoiets zegt, want het zal onverwachts komen en het kan elk moment gebeuren. Alleen God weet het! Dus vandaag kunnen we gewoon doorgaan met de dagelijkse dingen. Ik ben benieuwd naar de reactie van Harold Camping.

  3. @ dingo & Ursa

    Oke, nou dat zegt al genoeg. God weet wanneer en wie er valse dingen (gaan) zeggen, dus ja. Het jammere er van is dat veel mensen er toch mee bezig zijn. Ze worden bang door zo'n vals iets. Maar dit zegt toch ook wel weer iets over God. Jezus heeft ons hiervoor gewaarschuwd en dit is zo'n moment dat je er iets over hoort in het nieuws. Ik vroeg me al af waar zulke mensen waren. Nou vandaag zal deze valse profeet wel merken dat hij het alweer mis heeft. De dag komt ooit, maar wanneer is onbekend. Alleen God weet dat. Goed, dus nu moeten mensen zich gewoon richten op God en niet op zo'n valse profeet.

  4. Via een gewikkelde berekening toont Camping vervolgens aan dat het zaterdag 21 mei precies 7000 jaar geleden is dat de zondvloed begon. En dat God in de Bijbel zegt dat hij over 7000 jaar de wereld weer zal vernietigen, maar dan voorgoed.

    - Staat zoiets in de Bijbel? Ik vind het dan raar, want Jezus heeft gezegd dat alleen God weet wanneer Jezus weer terugkomt... Hoe kunnen mensen zoiets dan uit de Bijbel halen?

  5. @ Dingo

    Ja en wat dan wanneer ik dood ga?

    Dan sta je oog in oog met Jezus en zegt Hij je hebt me gevonden maar belangrijker nog Ik heb jou gevonden en naar huis gebracht.

    Denk je echt? Ik ben naar Hem opzoek. Ik wil in Jezus geloven en ik zoek naar Hem heel serieus! Maar ik kan dan wel naar Hem zoeken, maar dat zegt nog niet dat ik gered ben!

  6. @ Dingo

    Ja en wat dan wanneer ik dood ga? Dan vindt God dat ik naar de Hel moet omdat ik gezondigd heb. Ik ben nog naar Hem op zoek en zeker nu ben ik gemotiveerd om naar Hem opzoek te gaan. Want mensen hebben het wel over het einde van morgen, maar dat kan niet, want alleen God weet wanneer. Mensen kunnen het absoluut niet weten! Wel is het mogelijk dat het SNEL gaat gebeuren. Misschien wel voor 2050!!!

  7. Ja, ik vroeg het alleen maar voor de zekerheid, want in God's ogen hoor ik bij de duivel
    Hoezo hoor jij bij de duivel?

    Omdat ik nog niet in God geloof zoals dat moet. Ik ben nog naar Hem op zoek! En dat betekent dat wanneer ik dood zou gaan, dat ik naar de Hel ga en dus bij de duivel hoor.

    Maar ik wil dat snel veranderen! Ik wil niks te maken hebben met de duivel en ik ben van plan om God te eren. Ik heb alleen tijd nodig om Hem te vinden!

  8. We weten dat Jezus terugkomt, maar in de kranten staat dat Hij morgen terug komt? Iemand er iets over gelezen? Is het vals?

    Uiteraard is het vals, als zelfs Jezus toen hij nog op aarde was het niet wist wanneer het einde zou komen hoe zou iemand hier en nu het weten?

    Ja, ik vroeg het alleen maar voor de zekerheid, want in God's ogen hoor ik bij de duivel. Daarom ben ik juist op zoek naar Hem! En dingen als dit maakt me toch zenuwachtig.

    Hoe dan ook, ik dacht al dat het vals was, want Jezus vertelde in de Bijbel dat alleen God weet wanneer die dag komt en in welk uur! Geen mens die het kan weten!

  9. Nee, de mens staat het toe. God heeft de mogelijkheid aan de mens gegeven om de duivel te weerstaan.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:17 Elke goede gave en elk volmaakt geschenk is van boven en daalt neer van de Vader der lichten, bij Wie er geen verandering is, of schaduw van omkeer.

    Dit zegt de Bijbel over de duivel.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:44bDie was een mensenmoorder van den beginne en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader der leugen.

    Oke, maar waarom zijn mensen dan verdrietig? Hoe kun je zoiets weerstaan?

    Door Jezus Christus aan te nemen als Redder en Heer en de Bijbel te lezen en te bidden.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:11 Bekleed u met de hele wapenrusting van God, opdat u stand kunt houden tegen de listige verleidingen van de duivel.

    12 Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

    13 Neem daarom de hele wapenrusting van God aan, opdat u weerstand kunt bieden op de dag van het kwaad, en na alles gedaan te hebben, stand kunt houden.

    14 Houd dan stand, uw middel omgord met de waarheid, en bekleed met het borstharnas van de gerechtigheid,

    15 en de voeten geschoeid met bereidheid van het Evangelie van de vrede.

    16 Neem bovenal het schild van het geloof op, waarmee u alle vurige pijlen van de boze zult kunnen uitblussen.

    17 En neem de helm van de zaligheid en het zwaard van de Geest, dat is Gods Woord,

    18 terwijl u bij elke gelegenheid met alle gebed en smeking bidt in de Geest en daarin waakzaam bent met alle volharding en smeking voor alle heiligen.

    Oke, duidelijk. Maar dat betekent nou ja oke. Ik zal wel verder zoeken naar God. :)

  10. Nee, de mens staat het toe. God heeft de mogelijkheid aan de mens gegeven om de duivel te weerstaan.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:17 Elke goede gave en elk volmaakt geschenk is van boven en daalt neer van de Vader der lichten, bij Wie er geen verandering is, of schaduw van omkeer.

    Dit zegt de Bijbel over de duivel.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:44bDie was een mensenmoorder van den beginne en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader der leugen.

    Oke, maar waarom zijn mensen dan verdrietig? Hoe kun je zoiets weerstaan?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid