Spring naar bijdragen

mj00131

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. mj00131

    Vakantieplannen

    Ik heb me aangemeld voor een jongeren-reis naar Italië met Beter-Uit. Het is alleen geboekt op aanvraag, dus het is nog even spannend. Ik durf me er ook pas op te verheugen als het 100% zeker is.
  2. mj00131

    Piercings

    Laatst poste ik hier over mijn problemen met mijn VCH-piercing, ik kan vertellen dat ik 'm eruit heb gehaald. Hij was (voor zover ik weet) niet ontstoken ofzo, maar het wondje ging gewoon niet dicht. Gisteravond wist ik het ineens zeker; hij ging eruit. En ik denk dat het een hele goede beslissing is. Het gaf me toch zelfs ook een fijn idee nu weer helemaal puur natuur te zijn. Misschien had God dit al een hele tijd in gedachten, maar negeerde ik dit de hele tijd. Ik ben in elk geval blij met mijn beslissing, nu hopen dat het gaatje mooi dichtgroeit zonder problemen.
  3. mj00131

    Piercings

    Ik heb er zelf 0,0 last van. Ik ben alleen liever zeker van me zaak dat het niets abnormaals is, dan dat ik er te makkelijk over denk en het wel mis gaat .
  4. mj00131

    Piercings

    Draag ik alleen nog maar . Mijn voorraad mooie kanten ondergoed ligt te verwaarlozen in de kast, haha. Op het piercingforum zeggen ze dat het misschien aan de grootte van de bolletjes ligt. En dat zou nog wel eens goed kunnen kloppen. Dan zou ik onder een kleiner bolletje nemen. Ook al zie ik het niet zo zitten dat zelf te doen, helemaal omdat ie nog niet dicht is. Als dit al de goede oplossing is.
  5. mj00131

    Piercings

    Ik heb geen te klein staafje, hij steekt zelf iets uit aan de onderkant. Ik heb zonet een berichtje geplaatst op het piercingforum, bedankt voor de tip. Ik spoelde het eerst met ochtendurine en verder water, nu alleen water. En dat gewoon 1 keer per dag. En ik draag wel regelmatig weer me skinny's, omdat ik niet veel andere opties heb. Maar die zitten ook niet loeistrak ofzo, veel van mijn broeken zijn eigenlijk zelfs iets te groot. Mijn benen schuren ook niet langs elkaar. Ik ga 'm vanavond anders wel weer even spoelen met een zeezoutoplossing, voor de rest blijf ik er gewoon zo veel mogelijk
  6. mj00131

    Piercings

    Daar ben ik weer met zorgen over mijn piercing. Ik heb mijn vch nu bijna vier weken, en hij is nog niet dicht. Ik heb er geen last van en het doet ook geen pijn, maar hij gaat gewoon niet dicht. Hij zakt steeds een beetje naar onder waardoor het gaatje (volgens mij) groter is geworden. En er blijft wondvocht in het wondje zitten :S. Volgens mij accepteert mijn lichaam het gewoon niet? Hij doet niet raar, maar genezen doet ie ook niet. Dat is toch vreemd?
  7. mj00131

    Welk boek lees je?

    Een kind van verzoening van Francine Rivers. Prachtig boek, zoals ik van de schrijfster gewend ben.
  8. mj00131

    Piercings

    Even een update over mijn piercing: Het gaat goed, ik merk nauwelijks dat ie er zit. Eerst was er af en toe een klein stipje wondvocht maar volgens mij houdt dat nu ook op. Ik denk niet dat het al helemaal dicht is, maar het gaat de goede kant op!
  9. mj00131

    Piercings

    De irritatie is helemaal weg, maar ik ben toch even langs gegaan. Het ziet er prima uit, niets aan de hand. Hij is ook niet te zwaar, het bolletje zit niet in het wondje o.i.d. De piercer zei dat het logisch is dat het balletje op de huid rust, en het dus kan lijken alsof er een deukje zit terwijl dit niet zo is (als ik het goed uitleg). Ik vertelde ook dat ie van de week wel geïrriteerd was, en dat ik toen met water/zeezout heb gespoeld. Ze zei dat ik dat weer zou kunnen doen mocht ie weer gaan irriteren. Zoals zij het nu zag, zag ie er perfect uit. Toen ze de piercing iets bewoog om er naar
  10. mj00131

    Piercings

    Het is even een venijnige prik, en als het balletje vastgedraaid wordt voelt dat ook even niet prettig, maar daarna heb je er geen last meer van. Het schijnt een makkelijke piercing te zijn. Ik heb trouwens vandaag geen tijd gehad om naar de piercer te gaan (druk, druk, druk), ik ga echt me best doen morgen even langs te gaan. De irritatie lijkt nu weg, maar me bovenste bolletje drukt dus wel een beetje in de huid (heb er geen last van, maar zo ziet het eruit), waardoor de onderkant van het staafje ook wat meer zichtbaar is. Ik denk dus echt dat ie een beetje te zwaar is. Hopelijk zakt ie ni
  11. mj00131

    Piercings

    Me piercing lijkt een stuk minder geïrriteerd, maar dus wel iets gezakt. Ik ga vanmiddag even langs en dan vraag ik naar bioplast. Ik houd jullie op de hoogte.
  12. mj00131

    Piercings

    Het lijkt trouwens wel dat de piercing geïrriteerd is omdat het onderste bolletje te zwaar is. Die is namelijk een stukje groter dan het bovenste bolletje. Nu lijkt de irritatie iets minder, maar de piercing ook een heel klein beetje gezakt. Ik zie namelijk bij het onderste bolletje nu ook een heel klein stukje van het staafje, eerst niet. Maar dat kan ook komen omdat de zwelling nu minder is. Dat ga ik toch even vragen bij de piercer als ik er ben. Dat bioplast is ook een stuk lichter toch?
  13. mj00131

    Piercings

    Of hulpeloosheid ? Ik kan moeilijk zonder broek de straat op, haha. Maar ik probeer in elk geval meteen als ik thuis ben een joggingbroek o.i.d. aan te doen. Ik heb zelfs het idee dat het al iets minder rood is. Ik ben net thuis van me werk, ik ga het straks even schoonmaken met water/zeezout. Willen jullie blijven bidden? Ik ben echt heel dankbaar dat jullie dat willen doen. Ik weet niet met wat voor materiaal en sieraad je bent gepierced maar als dit blijft irriteren na je zeezout behandeling zou je eventueel bij je piercer kunnen vragen om anti allergeen kunststof als Bioplast. Maar ik ho
  14. mj00131

    Piercings

    Of hulpeloosheid ? Ik kan moeilijk zonder broek de straat op, haha. Maar ik probeer in elk geval meteen als ik thuis ben een joggingbroek o.i.d. aan te doen. Ik heb zelfs het idee dat het al iets minder rood is. Ik ben net thuis van me werk, ik ga het straks even schoonmaken met water/zeezout. Willen jullie blijven bidden? Ik ben echt heel dankbaar dat jullie dat willen doen.
  15. mj00131

    Piercings

    Dat is dus een beetje lastig, ik heb 1 baggy jeans en voor de rest allemaal skinny's. En op me werk moet ik altijd een lange broek aan . Ik zorg in elk geval wel dat ik zoveel mogelijk katoenen ondergoed draag en even niet met me benen over elkaar zit enz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid