Spring naar bijdragen

Melkboer

Members
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Melkboer

    Liever geen Bijbelstudie

    Ik vind het ook altijd saai en ben altijd blij als het afgelopen is. Net als kategesatie, maar gelukkig is het zeizoen bijna voorbij!!
  2. Ja, ik doe dat door papier in de papierbak te gooien, fietsen naar men werk en mee rijden en met de bus naar school. Handen weinig wassen zodat je minder water verspilt en kort doeshen. Soms van de stijger af poepen, zodat je weer niet hoeft door te trekken.
  3. Ik houd het liever binnen het topic. Post het hier en anders interesseert het mij niet en discussieer ik wel verder met mensen die wel met iets komen. Dit topic is er juist voor om je argumenten op de oorspronkelijke post te geven. Ik heb besloten om je te negeren tenzij je met onderbouwing en argumenten komt waarbij je niet in de herhaling valt of iets anders zinnigs en on-topics te melden hebt. Dan kunnen we dit topic weer wat leven in blazen zoals het oorspronkelijk bedoeld was.
  4. Als je zelf beslist oordeeld God niet.
  5. Voor een ongelovige maakt het toch al niet meer uit want ze zou dan toch al naar de hel gaan. Maar voor de gelovige zou dat het verschil kunnen zijn. Naar mijn mening zou 1 argument al genoeg kunnen zijn. 1: Het was ook zondig toen Saul in zijn zwaard sprong. 2: Je leven door God is gegeven en dat je dat niet kapot mag gooien. 3: Er staat dacht ik ook ergens in de bijbel dat God je leven niet ondragelijk maakt.
  6. Dat komt niet in haar op. En nu beargumenteren. Waarom vind je dat deze vorm van zelfmoord niet mag? En iets meer dan 'omdat ik zelfmoord afkeur' of iets dergelijk. Als je een antwoord wil moet je even naar bord44@hotmail.nl een mail sturen, dan antwoord ik wel. alsjeblieft dit niet verwijderen anders leest hij/zij het misschien niet
  7. Ben jij hier de baas dan?
  8. Is ze wel gelovig dan? Het was ook zondig van Saul dat hij in zijn zwaard sprong.
  9. Zeur dan ook niet over mijn posts
  10. Nee, want ik vind dat zelfmoord.
  11. Ze kan zelf toch ook bidden... Maar dan vind ik dat het nodsteeds niet mag, want ik vind dan dat het nogsteeds zelfmoord is.
  12. Melkboer, daar gaat de discussie niet over. Lees de openingspost nog eens na en reageer daar inhoudelijk op. Andere manieren van helpen staan buiten deze discussie. Je begon zelf met afwijken
  13. Wat HW en Annzie willen is dat je je even inbeeldt dat bidden eventjes niet helpt. Geen realiteit dus want elke christen weet dat bidden helpt. Overigens kunnen discussies er soms wat fel aan toe gaan en inhoudelijk heel kritisch, zonder dat het op de persoon gericht is. Maak hier onderscheid in. Ik ben ook nog vrij nieuw op het forum en sta soms ook nog wel versteld van hoe fel het er aan toe kan gaan maar dat is dan lang niet altijd persoonlijk. Geschreven tekst kan heel anders op iemand overkomen dan de schrijver bedoeld heeft. Edit: Multipele sclerose (MS) is een aandoening aan het centr
  14. Ik heb het niet over genezen, alleen over helpen, dat kan ook op een anderemanier. Dus je hoeft dan niet gelijk zook pil te slikken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid