Spring naar bijdragen

Li-Sanne

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Li-Sanne

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 02-11-1994
  1. Allemaal erg bedankt! Het artikel is inmiddels ingeleverd en nagekeken en becijferd met een 7,5. De links met de bijbel werden erg interessant gevonden, maar het was iets te summier aangezien we ons maar 1 ding afgevraagd hadden. Nogmaals bedankt!!
  2. Bedankt voor je tips, hier heb ik zeker iets aan!
  3. Haha, zal ik doen Ben alleen zelf niet zo thuis in de bijbel... Bedankt voor je tip, zal het zeker doorlezen!
  4. Klopt, maar in dat opzicht wordt hij dus bang dat de Koning hem zal verstoten...
  5. Eigenlijk zoek ik iets wat nog iets dichter bij mijn voorbeeld komt, maar ik neem in iedergeval alles mee in mijn onderzoek! Fijn dat je zo met me mee denkt, bedankt!
  6. Uhm, die tekst begrijp ik niet helemaal. Ik zoek eigenlijk iets wat lijkt op de voorspellingen die in de Griekse mythologie gedaan werden. Bijvoorbeeld de voorspelling van het orakel aan Oidipous. Het orakel vertelt de vader van Oidipous dat zijn zoon hem zal vermoorden, de vader wil dit niet, de zoon groeit elders op, hoort dat hij zijn vader gaat vermoorden, gaat daar dus weg omdat hij denkt dat waar hij woonde zijn vader was, komt op een kruising zijn echte vader tegen en vermoord hem (hij weet dus niet dat dit zijn echte vader is) Dit is dus een voorspelling aan een koning, over zijn n
  7. @ Eulogia: Bedankt voor je hulp, hier heb ik zeker wel iets aan. Weet je misschien ook iets waarbij die koningen door die voorspellingen net als Herodus bang werden voor hun nageslacht?
  8. Hallo allemaal, Voor school doe ik een onderzoek naar voorspellingen in de bijbel, gegeven aan koningen (evt. andere personen), met betrekking tot het nageslacht... Ik dacht zelf bijvoorbeeld aan koning Herodus (??) die van de 3 wijzen te horen kreeg dat er een koning was geboren, waarop hij alle jonge jongentjes liet doden, omdat hij niet wilde dat die koning waarover hij gehoord had aan de macht kwam. Nu ben ik op zoek naar nog meer van zulke verhalen. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid