Spring naar bijdragen

Dwaal-Ster

Members
  • Aantal bijdragen

    63
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Dwaal-Ster

  1. Hoe kom je aan deze onzin? God is rechtvaardig en kon helemaal niet onze zonden vergeven. Daarmee zou Hij zijn eigen wetten overtreden. Daarom was nu juist Jezus nodig.

    M.a.w. pas na 'Pasen' konden mensen gered (vergeven) worden? Daarvoor niet?

    Toch gek dat ik als moeder-zijnde regelmatig dingen die mijn kids verkeerd doen zomaar vergeef. Onvoorwaardelijke, moederlijke liefde??? -O-

  2. Ik vergelijk mezelf wel met Jezus, want ik volg in Zijn voetsporen. Ik heb wel vaker meerdere dingen aangegeven waardoor je nooit meer ziek hoeft te worden. Het is niet in één formule te vangen. Zoals ik schreef: God deed er 66 boeken over.

    Nogmaals even deze post omhoog halen.

    Ten eerste zijn er m.i. meerdere boeken. De Katholieke Bijbel en de Protestantse Bijbel hebben een verschillend aantal. Waarom deze 'boeken' ineens eruit moesten is mij onduidelijk.

    Daarnaast, jezelf vergelijken met Jezus. Ja, begrijp wat je bedoeld. Alleen Jezus waarschuwt zijn discipelen + de omstanders behoorlijk.

    Matt. 7:21-23

    Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is.

    Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

    En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!

    Vind ik persoonlijk nogal een heftig gedeelte!

    Wie zegt/bewijst dat jij of ik de inwoning hebben van de Heilige Geest?

    Ja, ik weet dat de katholieken er meer boeken op na houden.

    In Matth. 7:21-23 staat dat wie de wil van God de Vader doet, het Koninkrijk der hemelen zal binnengaan. Ik doe de wil van God de Vader.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:22die ook zijn zegel op ons gedrukt en de Geest tot onderpand in onze harten gegeven heeft.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:5 God is het, die ons juist dáártoe bereid heeft en die ons de Geest tot onderpand gegeven heeft.

    God heeft in mijn hart de Heilige Geest als onderpand in mijn hart gegeven. Toen ik mijn leven had gegeven aan Jezus Christus toen ik tot geloof was gekomen en mijn geloof aan Hem beleed, kwam de Heilige Geest in mijn hart en de Heilige Geest getuigt in mijn hart dat ik een zoon van God ben.

    Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:16 Die Geest getuigt met onze geest, dat wij kinderen Gods zijn.

    Je schrijft dat jij de wil van de Vader doet. Spijt me maar ik ben niet in staat deze voor 100% te doen. Faal dagelijks!

    Daarna plak je enkele teksten aan elkaar die moeten bewijzen(?) dat jij gelijk hebt. Ik weet het niet. Ook degenen waar het in Matt. over gaat denken voor de volle 100% Gods wil te doen en daardoor recht te hebben op een plaatsje in de hemel (eeuwig leven)

    Sorry, maar m.i. getuigd het nogal van hoogmoed wanneer je van jezelf zegt dat je 'de wil van de Vader doet' :$

    Ander conflict/tegenstelling die daar persoonlijk voor mij uit voorkomt is: 'Wat is het nu?'. Behouden/eeuwig leven door werken (iets doen) of enkel door geloof alleen (genade)

  3. Ik vergelijk mezelf wel met Jezus, want ik volg in Zijn voetsporen. Ik heb wel vaker meerdere dingen aangegeven waardoor je nooit meer ziek hoeft te worden. Het is niet in één formule te vangen. Zoals ik schreef: God deed er 66 boeken over.

    Nogmaals even deze post omhoog halen.

    Ten eerste zijn er m.i. meerdere boeken. De Katholieke Bijbel en de Protestantse Bijbel hebben een verschillend aantal. Waarom deze 'boeken' ineens eruit moesten is mij onduidelijk.

    Daarnaast, jezelf vergelijken met Jezus. Ja, begrijp wat je bedoeld. Alleen Jezus waarschuwt zijn discipelen + de omstanders behoorlijk.

    Matt. 7:21-23

    Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is.

    Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

    En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!

    Vind ik persoonlijk nogal een heftig gedeelte!

    Wie zegt/bewijst dat jij of ik de inwoning hebben van de Heilige Geest?

  4. Klopt. De kennis van de Bijbel moet samen gaan met openbaring van de Heilige Geest. Het gaat om het kennen van God.

    Sterker nog, volgens mij staat er zelfs geschreven (Rom. 1) dat je de Bijbel niet eens nodig hebt om Hem te kennen.

    Kortom, God is Groter dan enkel "een boekje".

    Andere vraag die bij me opkomt. Hoe weet jij zo zeker dat jij de openbaring van de Heilige Geest 'in je hebt'?

  5. Thorgrem heeft wel een punt dat je vaak die juiste kennis noemt maar nooit concreet wordt welke kennis je daar voor moet hebben. Het doet af en toe wat gnostisch aan.

    Kennis van de Bijbel, het woord van God. Om welke kennis het precies gaat, heb ik al meermalen aangegeven.

    Oh, je kan de Bijbel letterlijk 'van voor naar achter' kennen en toch Jezus niet kennen. Teksten op kunnen dreunen zegt helemaal niets. Konden de Schriftgeleerden in Jezus tijd ook.

  6. Doe niet zo flauw. Jij geeft aan het te weten hoe je lekker lang gezond blijft zowel lichamelijk en geestelijk en je wil geen eens een tipje van de sluier oplichten terwijl je anderen gebrek aan kennis daaromtrent toedicht. En nee, met lees de hele Bijbel red je het niet, dat hebben vele christenen al gedaan (en vele zelfs meerdere malen) en nog hebben ze mankementjes.

    Ik ben al een paar jaar bezig te vertellen hoe mensen kunnen genezen. Ook in dit topic doe ik dat en in nog meer topics. En als mensen mij negatief-kritisch benaderen, leren ze daar niet veel van. (Ik zeg: áls). De mensen die het écht willen weten, kunnen het het beste leren. Onder meer de 12 discipelen leerden het van Jezus in de loop van de tijd, maar de vele critici om Hem heen, staken weinig van Hem op.

    M.a.w. blind geloof met een tunnelvisie (lees, niet openstaande voor andere dingen/zaken) en je wordt gezond?

    Toch vreemd dat ik juist tijdens die periode in mijn leven (blind geloof en vertrouwen) ziek werd. Diabeet, "verkeerde" medicatie kreeg en nog zieker werd van de bijwerkingen. Maar misschien had ik wel niet naar de dokter toe mogen gaan (ongeloof) en ben ik daardoor 'mijn geloof' kwijtgeraakt?

  7. Dit soort zaken komen bij mij altijd wat 'To Much Drama' over. Blijkbaar is er een tijd geweest in je leven waarin je veel zaken meemaakte én die gedeelt hebt op dit forum. Dat is onderdeel van de poster in kwestie's geschiedenis, van Credible's geschiedenis en van de geschiedenis. Dat is lastig terug te draaien. Natuurlijk is dat wat te 'vermoeilijken' door een andere naam aan te nemen. Dat gebeurd in het echte leven ook, om goede en kwade redenen. Wel moet ik bekennen dat ik het geen goed plan vind. Mij boeiend het geen 'bal' wie die poster in kwestie 'was', maar door al dat geheimzinnige gedoe krijg ik meer zin om te gaan 'napluizen'.

    Het is niets voor mij, ik begrijp het ergens een pietsie, maar het komt toch wel een keer 'uit'. Er zal ooit vast iemand zijn die deze 'façade' doorprikt en de 'echte naam' van de poster zal posten. Wat dan? Moet er dan weer ondergedoken worden? Weer 'achter de schermen' 'tactische onderhandelingen' plaats vinden?

    Wat mij betreft kloont iedereen maar raak en wanneer de crew er achter komt (of het vervelend is) wordt er gebanned. Het is vooral de 'aanleiding' om mensen een nieuwe identiteit aan te meten waar ik weinig mee heb.

    Ok wat jij wilt. Mijn naam is **** degene die mijn geloofsleven onderuit heeft geschoffeld is **** Daarvoor heeft hij nog meerdere andere accounts gehad hier.

    Voor mij persoonlijk is het nu over en uit. Laat maar zitten, zoek mijn weg wel weer zonder Credible.

  8. Maar wanneer mijn aanwezigheid hier 'op voorwaarden' die strenger of anders zijn dat de gewone normale user dan weet ik niet of ik wel blijven.

    Deze post geeft gelijk mijn motivatie om niet moeilijk te doen over een 'kloon' van een bepaald persoon. We hebben op dit forum te maken met mensen en één van die mensen die na jaren weer terug en geeft duidelijk aan met iets te zitten.

    Persoonlijk vind ik de mens dan belangrijker dan de regel om maar gelijk met een ban te gaan strooien en ga ik hier liever begripvol mee om dan bureaucratisch, anders is het 'christelijke' van dit forum voor mij wel weg.

    Dank je wel Joost.

    Alleen ga ik niet op de voorwaarde van de crew in. Ik ga in mijn voorstel-topic niet aangeven wie ik 'was'. Mensen die 'mijn verhaal' hier kennen weten het inmiddels al wel. Ik wil niet dat mensen al mijn oude berichten bewust gaan napluizen. Dat is 'geweest'! Wat ik wil is vooruit, voorwaarts. Daarbij horen op dit moment nog enkele pijnlijke littekens waarvan ik niets liever wil dat ze verzachten. Weggaan zullen ze nooit.

    En nee, ook wil ik 'achter de schermen' niet 'in gesprek' met de crew (hoezeer ik ze ook waardeer) Het is hier open/zichtbaar op het forum of anders maar niet.

  9. Dwaal-ster heeft uit eigen beweging verteld dat zijn account een kloon is, dus hij heeft geen verborgen/foute intenties, maar goed, je kunt als crew beter geen precedent scheppen.

    Idd. Heb geen enkele verborgen of foute intentie (of hoe je het maar wilt noemen) Ben direct duidelijk geweest.

    Maar mochten hier enkelen vinden dat ik daarom na jarenlang niet actief te zijn geweest wederom ban o.i.d. verdien, prima dan schik ik mij daarin (bevestigd wel datgene waar ik op dit moment zoveel moeite en verdriet om heb) Christenen "onder elkaar"...... ;(

    Net een mail gehad van de crew dat mijn aanwezigheid hier mag maar dan wel op enkele condities (voorwaarden) Mijn identiteit was al snel geraden (heb daar ook geen moment geheimzinnig over willen doen)

    Maar wanneer mijn aanwezigheid hier 'op voorwaarden' die strenger of anders zijn dat de gewone normale user dan weet ik niet of ik wel blijven.

  10. sorry hoor maar ik snap een heleboel van jullie reacties niet!

    Ik denk dat je je niet in kunt leven in hoe het voelt om verliefd te zijn op een getrouwde man totdat je dat zelf mee maakt!

    Ik snap heel erg goed waar je mee zit sjaantje, ik ben weliswaar jonger maar heb het ook meegemaakt dat ik verliefd werd op een getrouwde man die nog een gezin had ook!

    Het overkomt meerderen hoor, niet iedereen gaat zijn of haar gevoel achterna. Is mij tijdens een aantal jaren huwelijk (inmiddels ruim 20 jaar) ook wel eens overkomen. Gevoelens overkomen je, wat je ermee doet is eigen keus.

    Ik ben m'n gevoel achterna gegaan en ben voor hem gegaan, en nee dat betekent niet dat ik hem van haar heb afgepakt! Want wanneer iemand vreemd gaat zit er gewoon in het huwelijk iets niet helemaal goed of er is spraken van een open huwelijk (wat bij hen het geval was).

    Ik heb er nooit maar dan ook nooit spijt van gehad!

    En ik zeg altijd maar, je kunt achteraf beter spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan dan van de dingen die je wel hebt gedaan!

    Ga ervoor, ga je gevoel achterna en dan zie je wel waar het schip strand, je leeft maar één keer hoor en geniet lekker van de liefde!!

    Tuurlijk |P

  11. @Dwaalster: ondanks dat jij het dom vind van de TS hoe ze ermee omgaat, kun je best een heel stuk vriendelijker reageren. Je hoeft mensen niet gelijk af te katten omdat ze niet doen wat er geadviseerd wordt.

    Eh, je doet alsof ik de enige bent die zo op haar reageert :?

    Jij bent de enige die kattig doet. Of ik heb een post over het hoofd gezien.

    Ja, mijn allereerste post in deze topic. Pas na haar 2e reactie werd mijn 2e reactie op haar een stuk feller.

    Iemand die willens en wetens verder wil gaan om dit soort gevoelens te voeden kan dit soort reacties verwachten.

  12. ik vind het moord

    x3

    Ik zou er veel moeite mee hebben als iemand in mijn omgeving abortus zou plegen, tenzij diegene verkracht is of al goede, liefst dubbele, anticonceptie heeft gebruikt, dan kan ik het nog wel begrijpen en dan zou ik het zelf misschien nog wel overwegen.

    Interessant, dus een ongeboren mens mag wel vermoord worden als hij/zij het product is van verkrachting of een ongeluk in een heel klein hoekje?

    Of sterker nog, wanneer het "per ongeluk" gebeurt d.m.v. anti-conceptie (ook dan praten we over het al samengesmolten eicel + zaadcel)

  13. @Dwaalster: ondanks dat jij het dom vind van de TS hoe ze ermee omgaat, kun je best een heel stuk vriendelijker reageren. Je hoeft mensen niet gelijk af te katten omdat ze niet doen wat er geadviseerd wordt.

    Eh, je doet alsof ik de enige bent die zo op haar reageert :?

    En mensen beschuldigen van trollen terwijl ze pas twee posts ofzo hebben gedaan vind ik helemaal te ver gaan. Het is best als je duidelijk wilt zijn, maar dat kan ook op een vriendelijke manier (geld trouwens niet alleen voor dit topic, maar daar ga ik hier niet op verder).

    Iemand die bewust overspel wil gaan plegen en weet wat ze aan het doen is. Ik weet het niet hoor maar m.i. is dit vragen om reacties zoals door meerderen hier is gedaan. En ja, soms komen mensen bewust op een forum 'om te trollen'.

  14. ik vind het moord

    Dan ben jij vast ook tegen het pilgebruik en het spiraaltje (anti-conceptie)?

    Het een volgt niet logisch op het andere. Anti-conceptie is heel wat anders als abortus.

    Het spiraaltje is een betrouwbaar voorbehoedsmiddel. Het koperspiraaltje is een klein plastic apparaatje, in de vorm van een T of ankertje, omwonden met een dun koperdraadje, dat de arts in je baarmoeder plaatst.

    · Het remt de beweeglijkheid van zaadcellen en verandert het baarmoederslijmvlies zodanig dat een bevruchte eicel zich niet kan innestelen. Op die manier voorkomt het zwangerschap.

    · Helaas is het niet 100% betrouwbaar. Van de 100 vrouwen die een jaar lang een spiraaltje gebruiken, wordt er waarschijnlijk 1 toch nog zwanger. Ter vergelijking: bij gebruik van het condoom zijn dat er 2 tot 12.

    · Behalve koperspiraaltjes bestaan er trouwens ook hormoonspiraaltjes.

    De pil werkt op drie manieren:

    1. Zij maakt het slijm bij de baarmoedermond dikker, waardoor zaadcellen moeilijker uit de vagina in de baarmoeder kunnen zwemmen.

    2. De pil onderdrukt de maandelijkse eisprong. Omdat er geen eitje vrijkomt, kan er geen bevruchting plaatsvinden.

    3. Zij verandert de baarmoederwand, waardoor een bevrucht eitje zich niet kan nestelen.

    Bron

  15. Klinkt allemaal zo mooi. Maar hoe verklaar jij dit soort dingen dan: link

    Ik kan het wel verklaren, maar ik ga nooit in het openbaar in op dergelijke concrete situaties.

    Ok, begrijp ik. Het was "maar" een voorbeeld waarin duidelijk wordt dat christenen niet gespaard worden. Ook vreselijke dingen kan overkomen. Hoe verklaar jij dat dan in 'het algemeen'.

  16. Ja..., niet l*llig bedoeld, maar als je 49 bent, ben je toch een volwassen vrouw (en dat al een behoorlijke tijd). Dan weet je van de hoed en de rand, en vlieg je niet rond met vlinders in je buik.

    Reken maar dat dat nog kan, die gekke maffe vlinders (leef me alleen uit op degene die dat waard is en er recht op heeft ;) )

    Of ligt het aan mij dat dat gek is? (ik probeer al jaren de psyche der vrouw te begrijpen..) :#

    Verloren tijd :+

  17. Ook toen zijn niet alle levende wezens gestorven.

    Klopt. Noach en zijn familie bleven gespaard omdat ze een verbond met God hadden.

    Toch heb er vreselijk veel moeite mee om dat te geloven. Kijk om je heen. De oorlogen, de ellende, de rampen. WAAR is Hij dan?

    God is er ten midden van de omstandigheden.

    Zoals Hij Noach en zijn familie spaarde omdat ze een verbond hadden, wil Hij iedereen beschermen tegen rampen.

    De ramp gebeurde wel vlakbij Noach en zijn familie; ze ondervonden er de invloed van. Maar de ramp raakte hen niet.

    Zo kunnen gelovigen ook worden gespaard voor rampen. De ramp kan best dichtbij komen, maar Hij wil gelovigen uit die situatie redden, zodat ze er ongeschonden uitkomen.

    Hij roept mensen op een 'geestelijke/figuurlijke ark' te bouwen, zodat je kan worden gered als er moeilijke omstandigheden komen. Zie link waar wordt geschreven over zo'n 'geestelijke ark', een schuilplaats bij God waar je altijd veilig bent.

    Op die manier bleven ook de Israëlieten beschermd in Egypte toen de Egyptenaren door rampen werden getroffen, omdat ze geen verbond met Jahweh hadden.

    Klinkt allemaal zo mooi. Maar hoe verklaar jij dit soort dingen dan: link

  18. Bedankt voor alle adviezen.

    O jah? Waarom doe je er dan niets mee?

    Natuurlijk weet ik met mijn verstand ook dat ik hiermee moet stoppen. Mijn gevoel zegt alleen iets anders ...

    Het lijkt wel alsof een onbevredigde behoefte uit onze kindertijd alsnog bevredigd moet worden.

    Toen we elkaar weer zagen na al die jaren, was zijn vrouw erbij. Ook nog eens een hele leuke vrouw. De vonken sprongen over ... zo duidelijk dat je ze waarschijnlijk kon ZIEN.

    En, het is geen verbeelding, de verliefdheid is wel degelijk wederzijds.

    Je schrijft 'lijkt', kortom JIJ wilt het zien/voelen.

    Erover beginnen met hem is moeilijk, want daarna "moet je iets". Een keuze maken ... en dat stel ik nog liever even uit.

    Ah jah, eerst even wat schade aanrichten omdat het zo LEKKER voelt.

    Ik ben wel een alleenstaande moeder, maar absoluut niet op zoek naar een man. Ik stond er ook eigenlijk "niet voor open", zoals ze dat wel eens noemen.

    Onbewust waarschijnlijk wel.

    Hij heeft mij opgezocht, en gevonden.

    O jah, jij bent er op in gegaan. Heeft hij jou gezocht met de bedoeling zijn vrouw te gaan beduvelen?

    Het mailen was hartstikke leuk, en in onze mails klikte het direct weer. Toen we elkaar uiteindelijk weer zagen, was het "vuurwerk".

    Tuurlijk!

    Ik vraag me af wat zijn vrouw hiervan vindt. Ze lijkt het eerder aan te moedigen en zei tegen hem naderhand dat ze me leuk vindt, en mooi. Zo heeft ze nog meer complimentjes gegeven. Ik begrijp dat niet. Ik zou hartstikke jaloers zijn als ik haar was. Maar, misschien is het gewoon wijs van haar ...

    Ik wil haar zeker niet kwetsen, maar tot ik weet hoe het zit tussen hun, ga ik nog geen afstand nemen. Misschien hebben ze wel zo'n vrij huwelijk?

    Een lekkere ben jij zeg!

    Nou ja, ik weet dat ik hier last van ga krijgen, en ik weet dat ik hem eigenlijk niet meer zou moeten zien.

    Nou dan!

    Intussen zie ik hem vanavond wel weer .... wel maar eventjes.

    Voel nu al vlindertjes in mijn buik. Ja, ik ga hier last van krijgen, en zou ook mezelf moeten beschermen. Maar ... vandaag nog niet.

    Nou ja zeg. Vraag me eigenlijk af waarom je überhaupt met dit soort dingen hier op Credible komt. Een christelijk forum waar je bij voorbaat al kunt weten wat voor reacties je gaat krijgen.

    Je lijkt vrij sterk op een 'troll' (en waarschijnlijk heb je vanavond helemaal geen 'date')

  19. Hallo,

    Ik ben 49 jaar, en een alleenstaande moeder.

    Hallo Sjaantje, lijkt me moeilijk en eenzaam om als alleenstaande moeder door het leven te gaan.

    Al op de lagere school werd ik verliefd op een klasgenootje, maar verloor hem daarna uit het oog.

    Nu, ben ik sinds ongeveer een jaar weer met hem aan het mailen. Hij vond mij op internet.

    Het klikt heel erg tussen ons in mails. Een paar weken geleden ben ik bij hem op bezoek geweest. D.w.z. bij hem en zijn vrouw.

    Hij heeft een aardige vrouw, en het leek voor haar ook bekend dat haar man en ik mailtjes schrijven, en allerlei onderwerpen daarin bespreken. Ze lijkt helemaal niet jaloers te zijn.

    Sinds mijn bezoekje aan hun, flirt hij op een nette en leuke, maar duidelijke, manier met mij.

    Toen ik hem zag, vloog ook direct de vonk weer over, en ik weet zeker dat dit wederzijds is.

    Mailtjes vliegen over en weer, en in elk mailtje krijg ik veel complimentjes, en vaak ook wel woorden met een "seksuele lading".

    Maar, alles op een nette en bedekte manier ....

    Misschien zie jij iets wat je graag wilt zien/voelen. Het gevoel van vroeger, heimwee naar 'toen'. Sommige mannen maken opmerkingen met een 'seksuele lading' omdat ze 'man-zijn'. Het gebeurt gewoon zonder verdere bijdoelingen.

    Waarschijnlijk zie ik hem morgen weer even op mijn werk, want hij moet daar even zijn en wil me dan ontmoeten in mijn pauze.

    Ik denk elke seconde van de dag aan hem, en weet helemaal zeker dat hij ook verliefd op mij is.

    Maar, hij is dus getrouwd, en daar heb ik wel moeite mee. Alhoewel ik niet weet of ik mezelf tegen kan houden als hij toespelingen maakt.

    Iemand raad?

    Ja, niet aan toe geven. Jij hebt de keus om jou verliefdheid van dit moment (gaat weer over) te voeden of niet.

    Maar ik lees meer in jou bericht. Ik 'lees' een vrouw die er alleen voor staat. Ga actief op zoek naar een maatje, een partner voor het leven. Om mijn part via een dating-site. Maar, blijf van het huwelijk van een ander af!

    Sterkte en Succes!

  20. Je bepaalt het voor jezelf, denk ik :)

    Ik kan niet voor jou of een ander bepalen of datgene wat je volgt voor jou de juiste is maar ik ga voor mezelf uit van de waarheid zoals die voor mij de waarheid is.. Het zou vrij arrogant van me zijn om die waarheid aan jou op te dringen.

    Bestaan en meerdere waarheden naast het christelijk geloof?

    Of eigenlijk kom je dan heel drogredenerig op: "het staat geschreven".

    Tja, en toch wordt dat binnen het christelijk geloof veel gedaan. Lees de Bijbel! 'Er staat geschreven' (dus zo is het en niet anders)

    Het siert je dat je dat niet doet! (Y)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid