Spring naar bijdragen

Fabritius

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Fabritius

  1. inderdaad,

    Op 21,8

    Maar de lafhartigen, de ongelovigen, de verfoeilijken, de moordenaars, de hoereerders, de tovenaars, de afgodendienaars en alle leugenaars, hun deel is in de poel, die brandt van vuur en zwavel: dit is de tweede dood.

  2. Mat 24,11

    En vele valse profeten zullen opstaan en velen zullen zij verleiden.

    Mar 13,22

    Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan en zij zullen tekenen en wonderen doen om, ware het mogelijk, de uitverkorenen te verleiden.

    1 Joh 4,1

    Geliefden, vertrouwt niet iedere geest, maar beproeft de geesten, of zij uit God zijn; want vele valse profeten zijn in de wereld uitgegaan.

    Op 16,14

    want het zijn geesten van duivelen, die tekenen doen, welke uitgaan naar de koningen der gehele wereld, om hen te verzamelen tot de oorlog op de grote dag van de almachtige God.

  3. Quote:

    is een vakantiepark geen optie? vroeger waren er een aantal waar je permanent mocht wonen, ik weet niet hoe dat tegenwoordig zit? maar dat moet je natuurlijk wel liggen.

    Helaas, dat mag je niet (meer). Verschilt per gemeente maar meestal mag je er niet langer dan 6 maanden achter elkaar wonen, en je hebt dan geen postadres (dus geen studiefinanciering, huurtoeslag, zorgtoeslag, etc.)

  4. Quote:

    [...]

    Ah. Dan komen we er niet aan denk ik..

    Maar jullie zullen vast niet de enige zijn die particuliere huur-ervaring hebben.. Nog iemand? (liefst met een positief verhaal, maargoed, als het gewoon allemaal negatief is voor het meest wil ik dat ook wel weten natuurlijk)

    Mijn vrouw en ik zijn ook op zoek naar woonruimte in Apeldoorn!

    Na ons trouwen hebben we particulier een bovenwoning gehuurd in Beekbergen, maar 2 jaar later en 1 dochter erbij is dit verre van ideaal en zijn wij dus op zoek naar nieuwe woonruimte.

    Als je wilt huren in Apeldoorn heb je zoals eerder is gezegd meerdere opties:

    - Nederwoon: Kost een berg geld (Reken op 3x maandhuur (alleen voor de eerste maand!)) en de woningen zijn naar mijn mening van matige kwaliteit. Ik heb zelf meerdere woningen bekeken samen met Nederwoon maar het meerdendeel waren verbouwde garages of bovenverdiepinkjes waar je minimaal 600 a 700 eur. per maand voor moet betalen.

    - Woonkeus stedendriehoek: Sociale woningstichting die werkt met een puntensysteem (elke maand 1 punt), nadeel: wachttijd is gemiddeld 4 tot 6 jaar!!! Illustratie: Wij staan sinds febr. 2008 ingeschreven en wij hebben nu 34 punten. En pas vanaf 50 punten maak je een kans op een woning...

    Hoewel, ze hebben ook een aantal woningen in de vrije verhuur, maar dat is dan ook minimaal 600 a 700 Eur. per maand.

    - Rebo vastgoed: Commerciele makelaar. Heeft vele huurwoningen in de omgeving van Apeldoorn (Funda.nl, bij de huurwoningen), maar hanteren wel een belachelijke (!!!) inkomen eis: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 5 x de maandhuurprijs (bijv. huurprijs ? 500 p/mnd : vereiste inkomen 5 x ? 500,00 = ? 2.500,00 bruto per maand

    -Particulier: Is maar beperkt mogelijk in de regio Apeldoorn en nadeel hierbij is dat het vaak (te) duur is, en je maar moet afwachten wat je ervoor terug krijgt.

    Conclusie: Als je een 2-verdiend huishouden hebt, is er weinig aan de hand. Is er 1 verdiener en 1 student (zoals bij ons) dan ben je eigenlijk de sjaak.... Helaas, positiever kan ik het niet maken (en ook niet makkelijker)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid