Spring naar bijdragen

Hinata

Members
  • Aantal bijdragen

    976
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Hinata

  1. Ik kwam gister deze mooie tekst tegen in de bijbel:

    Uit Jesaja

    10 Want al zouden bergen wijken

    en heuvels wankelen,

    Mijn goedertierenheid zal van u niet wijken

    en het verbond van Mijn vrede zal niet wankelen,

    zegt de HEERE, uw Ontfermer

  2. Met mij gaat het goed, school gaat wel oke. Ik ben van profiel veranderd van Natuur en Gezondheid naar Cultuur en Maatschappij. Moet nu wel anderhalf jaar geschiedenis inhalen maar ja, anders zou het noooit lukken om een vwo diploma te halen of om dit jaar überhaupt over te gaan. Wiskunde is mijn zwakke plek en Latijn ook, maar ik ben er van overtuigd dat het goed komt.

    Verder heb ik mijn relatie beëindigd. Niet dat we echt heel lang wat hadden hoor, maar ik heb deze keuze heel duidelijk vanuit mijn geloofsovertuiging en mijn intuitie gemaakt. En omdat door bepaalde dingen die hij zei het verliefde gevoel gelijk weg was. Ik ben er niet verdrietig over.

    Mmm, ik ben blij de laatste tijd, mijn geloofsleven gaat goed, ik ben opgewekt, ik heb een soort omslag gemaakt, althans daar ben ik nog een beetje mee bezig, in mijn gedachten, om me echt goed in te zetten voor school. Tis alleen zo veel. Ik heb met iemand gepraat die heeft gezien dat ik een hele ontwikkeling heb gemaakt in mijn geloof, van niet gelovig naar zoekende naar overtuigd christen, en niet alleen in mijn geloof maar ook in mijn houding, en naar de manier hoe ik tegen dingen aankijkt, ik weet meer waat ik voor sta.

    Lang antwoord, maar ik vond het leuk te vertellen. ;)

  3. School gaat niet zo goed. Ik hoop dat ik van school over mag stappen van een natuur en gezondheidprofiel naar een cultuur en maatschappijprofiel. Enige punt is dat ik dan anderhalf jaar geschiedenis moet inhalen...

    Anders ben ik echt bang dat ik blijf zitten en is maar de vraag of ik dan eindexamen kan gaan doen. Ik ben echt geen bèta-meisje.

    Studieoriëntatie ben ik ook mee bezig. Ben gaan proefstuderen bij islam & arabisch, theologie en religiestudies. Was een proefstudeerdag over religie en geweld waarbij het eerste gedeelte gezamelijk was en je daarna kon kiezen. Theologie leek me eerst minder leuk dan religiestudies vanwege Hebreeuws en Grieks, maar nu lijkt dat me juist leuker omdat je er dan dieper op ingaat. Weer wat geleerd.

    Ben eerder ook bij Nederlands wezen kijken en dat lijkt me ook superleuk! Weet nog niet wat het gaat worden..

  4. Vanavond heb ik kerstgala! En ik heb zoooooooo'n mooie jurk en ik heb expres aan niemand verteld hoe hij eruit ziet. Zometeen naar de kapper, dan (als ik het red) pizza eten bij een vriend, dan naar kerstviering van school in de kerk en daarna naar het gala! Ik heb er zo'n zin in!

  5. Vandaag laatste volleybalwedstrijd gehad, gewonnen voor het eerst |P , en nu staan we niet meer laatste maar een na laatste! |P|P|P

    Gefeliciteerd!:P Details? (Punten per set, setstand, hoeveel beter waren jullie als je tegenstander?).

    Wij MA 1 zij MA 1 3-1 25-21, 25-17, 21-25, 25-20

    Wij waren in het begin veel beter, ik was echter niet zo goed, had niet echt mijn dag.. Daarna wonnen zij een set en toen wij weer.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid