Spring naar bijdragen

emima4real

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over emima4real

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Quote: Op donderdag 10 februari 2011 17:32:59 schreef Iriacynthe het volgende: Met welk niveau bedoel ik of je een universitaire studie zoekt (en in dat geval bachelor of aanvullende opleiding, ik weet niet hoe oud je bent en wat je vooropleiding is) of iets anders, met insteek bedoel ik of je een studie zoekt die meer concreet gericht is op bijvoorbeeld predikant worden of een studie die wat meer een theoretisch kader geeft waarmee je nog meerdere kanten op kan. Ik ben trouwens zelf ook Belg, ik heb aan de KULeuven theologie gestudeerd, maar tegenwoordig woon ik wel in Nederland.
  2. Bedankt! Hoe bedoel je op welk niveau en insteek? Dat studeren is nog ver weg hoor voor mij... Ik wou gewoon al een beetje meer weten over theologie studeren. En als ik dan verder studeer zal het in Belgie zijn Ik ben niet van Nederland.
  3. Quote: Op woensdag 09 februari 2011 20:50:04 schreef Iriacynthe het volgende: Dat hangt er heel erg vanaf wat voor opleiding het precies is. Protestants of katholiek, specifiek gericht op enkel theologische vakken of meer naar de kant van de godsdienstwetenschappen, gericht op een kerkelijk ambt of met een breder perspectief, op universitair niveau of niet,... Ik heb zelf theologie gestudeerd aan een katholieke universiteit met een sterke insteek in de godsdienstwetenschappen, als dat een beetje de richting is die jij ook zoekt wil ik je er best meer over vertellen, maar ik weet niet of
  4. Maar ik bedoel wat je leert over de inhoud van de Bijbel? Ofja hoe moet ik het zeggen...
  5. Dag iedereen. Weet er iemand iets meer over de richting theologie en wat je er allemaal leert, wat je er later mee kunt doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid