Spring naar bijdragen

kettingzaag

Members
  • Aantal bijdragen

    173
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door kettingzaag

  1. Even aangenomen dat dit topic ook voor andere bedoel is (A):

    Nog 11 nachtjes slapen en dan mag ik ook weer een nieuwe telefoon uitzoeken big-smile.gif wat ook wel nodig is want me batt is na 3 uurtjes msn al dood en de spatie geeft aldoor een dubbele spattie waardoor je dit krijg:

    Hij. Maakt. Er. Zelf. Een. Punt. +. Hoofdletter. Van.

    zwaar irritand dus Ik wil dus zsm een nieuwe, maar ik kan niet kiezen

    Iphone4, voordelen: meteen een ipod, mooi toestel (vooral het scherm), goeie accu die lang meegaat en gewoon de mooiste en beste app's nadelen: slecht berijk (?)

    htc Desire HD, voordelen: groot scherm (ook meteen nadee voor batt), mooi en uitgebreid homescreen met widgets, makkenlijk want ik ben al bekend met android (ook meteen nadeel want ik wil ook wel weer eens wat nieuws) en is veder met mogenlijkheden wbt flashfilmpjes enzo

    Samsung galexsy S, voordelen: groot scherm, lange accu, swijpen ofzo en ook weer android. nadeel: het is een samsung! Haat aan samsungtelefoons

    htc desire Z: zelfde als HD maar dan met qwerty toetsenbord typet stukke sneller. wel weer een kleiner scherm.

    Mensen met op of aanmerkingen over deze telefoons ? Ik ben vooral benieuwd naar dingen waarvan je zeg, dit is onwijs bagger of juist heel vet aan deze telefoon en andere hebben dan niet (of minder)

  2. Door te veel en/of op verkeerde momenten naar zulke muziek te luisteren kan je in een soort trance raken en je openstellen voor allerlei verkeerde dingen.

    Dit is ongeveer wat een folder zegt die wij thuis hebben liggen. Ik ga hem ff voor je opzoeken.

    Zelf luister ik ook veel house ect en af en toe nog een hardstyle nummertje. Maar, ik let wel altijd goed op hoe en wanneer. Zo zet ik tijdens me huiswerk bijv geen mixtapes enzo op. Ik draai het niet als achtergrond muziek zegmaar omdat het dan zomaar verkeerd kan worden zonder dat je het door heb.

    Morgen kijk ik ff naar die folder.

  3. Op het moment zit ik in de het laatste jaar van een mbo4 opleiding. Ik vind ook dat school zuigt, teminste onze school dan. Ik hou er van nieuwe dingen te leren en we hebben het heel gezellig op school maar het is bij ons op school zo erg met de organisatie dat alles verpest wordt. Denk dan aan leeraren die elkaar alsmaar tegenspreken, tegen ons gaan klagen hoe slecht de andere leeraren het doen en dat we al voor het 3e jaar achter elkaar, de eerste 3/4 weken niets konden doen omdat ze de opdrachten nog niet klaar hadden. En zo kan ik nog een uurtje (waarschijnlijk veel langer) door typen (A) maar dat gaat weinig toevoegen XD Op het moment zit ik iedere dag maar uit en probeer alles zo snel mogenlijk af te ronden zodat ik eeeeindelijk een echt vak kan gaan leren...

  4. Quote:

    [...]Zou je als inwoner van een ander land er misschien anders over denken?

    Dat hangt een beetje van het land af XD. Al zou ik weten dat missies die dat land uitvoerd om een 'geldige' reden zou zijn, dan zou ik er wel anders over denken ja. Mijn vraag is nu meer ; Kan je als christen zijnde achter de missies staan die nederland uitvoerd (de oorlog in Irak, Afganistan)Ik kan me haast niet voorstellen dat hier op Credible nog niet eerder over dit onderwerp is gediscuseerd. weet iemand dat ?

  5. Quote:

    kan prima muziek aanhebben en voetbalnieuws kijken hoor
    smile.gif

    Muziek kan je wel aanhebben enzo maar het gaat er om dat je niet kan multitasken, net als op de ipad (nogniet). Je kan niet zoals op een pc meerdere programmas open hebben staan en snel switsen. Oke, sommige apps kan je tegelijk draaien maar als je bijv. op ebuddy zit en je wil even wat opzoeken moet je eerst weer naar het homescreen en daar de browser openen.

    Bij de iphone is dat geen ramp lijkt me xd iig ikheb er met me android toestel nooit 'last' van ofzo, maar op de ipad is het wel een gemis vind ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid