Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Deze film heb ik met verbazing gezien/bekeken. Ik wist niet dat het hart 20sec sneller informatie verwerkt, voordat het in verstand en naar lichaam gaat. Sterker nog, intuïtief met proficiency zelfs eeuwen tevoren is het hart al bewust van toekomst. Het hart verlaagd zelfs de hartslag nog voordat een nadert ongeluk is gebeurd, wetenschappelijk bewezen!

Ook huilde ik toen het verhaal van het oorlogsslachtoffer naar voren kwam bij de Hutu/Tutu oorlog. De vrouw haar gezin werd uitgemoord, maar door wonder heeft zij overleefd. Later kwam zij de moordenaar tegen, tijdens de tijd dat ze voor hem aan schuilen was, deed ze dagelijks gebed aan God om haar in leven te laten. Maar kon de woorden 'vergeef ons onze schulden niet uitspreken'. Toen ze de moordenaar confronteerde had de gevangenis directeur haar een wapen gegeven en gezegd hem te doden/wraak als ze wilde. Maar toen ze de moordenaar zag, barstte ze in huilen uit en zei de woorden die ze tijdens gevangenschap nooit kon uitspreken: 'Ik vergeef het je de moorden op mijn familie'?! Ik lied een traan...ontroert was ik op dat moment.

Ik probeer nu te leven vanuit mijn hart, het is moeilijk mijn ziel te voeden met deugdzame activiteiten welke vol zingeving en voldoening zijn. En ik ben nog bezig mijn levensopdracht te vinden.

Hebben jullie je levensopdracht gevonden, zo ja welke is dat en hoe brengen jullie die in praktijk?!?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid