Spring naar bijdragen

Soul Survivor Naturally Supernatural


Aanbevolen berichten

Ook dit jaar organiseert Soul Survivor het Naturally Supernatural evenement! Het weekend vindt plaats van 7 tot 9 november op vakantiepark de Betteld in Zelhem en is speciaal voor 18+. En guess what? Je hebt samen met je vrienden een eigen huisje op het terrein dat voorzien is van alle gemakken. Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar.

Wat is Naturally Supernatural?
Het Naturally Supernatural weekend is er voor iedereen die ernaar verlangt om de Heilige Geest zichtbaar aan het werk te zien in zijn of haar leven. Dit weekend willen we samen kijken naar wie de Heilige Geest is, wat Hij doet en hoe Hij door ons heen wilt werken op een natuurlijke én bovennatuurlijke manier. Waarom? Omdat we Hem willen volgen!

We lezen in de hele Bijbel dat God gewone, alledaagse en gebroken mensen wilt inzetten om Zijn Koninkrijk hier op aarde te bouwen. In het volgen van Jezus gaan we als het ware op reis. We verlangen ernaar dat God door ons heen werkt op een Naturally Supernatural manier voor Zijn Koninkrijk. Maar onderweg kunnen we obstakels tegen komen waardoor we niet weten hoe we de reis verder kunnen vervolgen. Bijvoorbeeld doordat we te maken krijgen met teleurstellingen, twijfels of vragen. Jezus wist dat het niet makkelijk zou zijn en daarom gaf hij de Heilige Geest en elkaar om ons hierin te helpen. Samen willen we op een ontdekkingstocht gaan naar de vraag hoe we deze reis op een ‘Naturally Supernatural’ manier kunnen bewandelen. Met als hoofddoel om Hem te volgen en te leren vertrouwen.

Wat is er allemaal te doen?
Tijdens de ‘celebrations’ zal er weer veel tijd zijn voor aanbidding, onderwijs en gebed. Daarnaast zijn er in de middag weer sterke seminars van diverse sprekers. Elke dag is het café geopend om gezellig met elkaar te relaxen. Check de Facebook pagina en Soul Survivor website voor meer informatie over sprekers, avondprogramma, activiteiten en ga zo maar door.

Verlang jij er naar dat de Heilige Geest op een bovennatuurlijke en natuurlijke manier in en door jou heen werkt? En heb je zin in een tof weekend met elkaar? Dan ben je van harte welkom op het Naturally Supernatural weekend!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid