Spring naar bijdragen

Terry MacAlmon


Aanbevolen berichten

Terry MacAlmon  komt weer naar Nederland 27 Juni 2015 voor een aanbidding concert

Thema : The purpose of True Worship

Wie is Terry MacAlmon

Terry MacAlmon is een bekende internationale aanbiddingsleider, die miljoenen christenen wereldwijd helpt om in een diepere mate van lofprijs en aanbidding te komen. Hij brengt wekelijks christenen bij elkaar uit alle delen van de wereld, om met zijn allen niets anders te doen dan God te aanbidden.Hij doet dit als een moderne Psalmist in een profetische stijl. Hij werd bekend door het schrijven van de bekende song 'I Sing Praises', een nummer dat niet alleen in de Top 40 van de 'Christian Songs Around The World' hitparade terecht kwam, maar ook nu nog steeds in de meeste kerken en gemeenten wordt gezongen. Zijn nieuwe CD 'Timeless Praise' (14e album), heeft als subtitel 'Treasures From The Past'. Hierop staan 19 prachtige instrumentale piano bewerkingen van Praise & Worship songs als 'When I SURVEY The Wondrous Cross', 'Holy Spirit Thou Art Welcome', 'Amazing Grace' en 'Great is Thy Faithfulness'.

Terry MacAlmon komt volgend jaar weer naar Nederland om de aanbidding te leiden tijdens The Purpose of True Worship Zaterdag 27 Juni 2015.Worship Seminar wordt verzorgd door Dorine Esien.Reserveer optijd vanaf 7 September 2014. zitplaatsen zijn beperkt. 

WWW.QHCEVENTS.NL | qhcfoundation@gmail.com

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid