Spring naar bijdragen

Pioniersparty


Aanbevolen berichten

De pioniersparty is hét event voor iedereen die grensverleggend en missionair vrijwilligerswerk doet voor jongeren in zijn of haar omgeving. Wij willen graag in jou investeren door het delen van onze ervaring en kennis. Kom ook en deel het verhaal van jouw LifeSpot, ontmoet andere pioniers en laat je inspireren!

Tijdens deze twee dagen bieden we je een prikkelend en verdiepend programma. Spreker Ine Voorham geeft je nieuwe ideeën mee over jongerenwerk en tijdens de workshops leer je meer over de onderwerpen van jouw interesse. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor ontspanning en ontmoeting. Het broodje bapao, een kampvuur en een goede band ontbreken ook dit keer niet! Tijdens de pioniersparty laad je je batterij weer op om in jouw buurt aan de slag te gaan met jongeren.

Waar en wanneer?
De pioniersparty vindt plaats van 23 mei om 17:00 tot 24 mei om 11:00 op de prachtige locatie ‘Kameryck’ in Kamerik, provincie Utrecht. De overnachting is in luxe bungalows.

Wat kost het?
Je mag geven wat de pioniersparty je waard is, denk aan €20. Geld mag nooit een reden zijn om niet te komen.

Opgeven?
Meld je direct aan door een mail te sturen naar lifespots@yfc.nl!

Programma
Vrijdag 23 mei

17:00 Welkom
18:00 Diner
20:00 Workshops

Workshop 1: Pionieren voor rookies. Hoe zet je een LifeSpot op en wat zijn de tips & tricks?

Workshop 2: Pionieren voor veteranen door intervisie. Hoe houd je jezelf en je team scherp?

22:00 Kampvuur & band

Zaterdag 24 mei
08:45 Ontbijt & spreker
09:30 Kapeldienst
10:00 Afsluiting

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid