Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Sun-Fun-Faith is een boekje om actief aan de gang te gaan met je geloof. Een echt doe-boek, want elke bladzijde heeft vragen om je tot nadenken aan te zetten. Op een eenvoudige manier wordt je antwoorden gevraagd op verschillende bijbelse thema's.

Het boek is daarmee niet een leesboek, waar je eens goed in duikt om kennis op te doen, maar juist een boek dat je wil laten nadenken over het geloof. Je kan ervoor kiezen om het boek snel door te gaan, maar het biedt juist de ruimte om rustig eraan te werken.

De tekstplaatsen die gekozen worden zijn soms wat summier, veelal wordt er gekozen voor een enkele tekst. Daarmee lijkt het boekje er op het eerste gezicht wat oppervlakkig, maar het staat ieder natuurlijk vrij verder te lezen dan gevraagd.

Voor op de camping een prima boekje om 's morgens een half uur te spenderen, waardoor je na je vakantie weer handvatten voor het geloof hebt.

Sun Fun Faith - Marian Timmermans
Uitgever: Arke Media

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid