Spring naar bijdragen

Youth Events - Paas event


Aanbevolen berichten

De interkerkelijke jeugdorganisatie Youth Events organiseert dit jaar opnieuw een groot jongerenevenement op Eerste Paasdag. Negenhonderd jongeren ontdekken tijdens deze avond wat Pasen betekent door middel van muziek, video, getuigenissen en spreker Corjan Matsinger. De interkerkelijke jeugdorganisatie organiseert op zondag 20 april om 19:30 uur het Paas Event in sporthal ‘de Dreef’ te Waddinxveen.

Het Paas Event is het zesde Paas Event op rij. In de voorafgaande jaren kwamen David de Vos, InSalvation, Joop Gottmers en Jeffrey Sarpong al langs als sprekers. Dit jaar spreekt Corjan Matsinger. Corjan is teamleider van Youth for Christ, theoloog en vooral bekend als spreker van EO BEAM Denkstof. Hij zal spreken over het thema ‘LIGHT’.

Interkerkelijk

Youth Events inspireert jonge christenen om te zoeken naar een eigen plek binnen het koninkrijk van God. In een tweewekelijks terugkerend event rust zij jongeren toe om te groeien in hun persoonlijke relatie met Jezus Christus en daagt hen uit om een verschil te maken in hun omgeving.

Youth Events is een interkerkelijke jeugdbeweging die in 2006 ontstaan is uit een enthousiaste groep jongeren die tot geloof is gekomen via de Youth-Alpha Cursus. Zij wilden niet alleen blijvend samenkomen, maar ook over kerkmuren heenstappen en Jezus bekend maken aan hun omgeving. Vanuit dit initiatief komen nu tweewekelijks ongeveer 200 jongeren naar Youth Events om zich te verdiepen in hun geloof.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid