Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Bluegrass en southern gospel maken een opmerkelijke opmars in Nederland. Het aantal liefhebbers van de genres neemt in rap tempo toe. De tijd is dan ook rijp voor een tour die op het lijf geschreven is van Gaither- en bluegrass fans. The Isaacs komen maart 2014 naar Nederland voor een tour langs drie plaatsen! De Gaither-favoriet wordt bijgestaan door southern gospelformatie Men4Christ.

The Isaacs is een heuse familiegroep rondom oprichtster en moeder Lily Isaacs. Met hun akoestische bluegrass / country en southern gospel heeft de formatie in haar 35-jarig bestaan een waslijst aan onderscheidingen gekregen. Wie de muziek kent, weet waarom; The Isaacs verstaan de kunst van het samenbrengen van warmte, gezelligheid en diepgang in het beste dat bluegrass en southern gospel te bieden heeft! Op zichzelf wist de groep al een grote groep trouwe luisteraars te boeien, maar als regelmatige gast bij de Gaither Homecoming video’s werd dat publiek verveelvoudigd. Na diverse geslaagde bezoeken aan Nederland is het hoog tijd voor een herhaling!

En die herhaling doen The Isaacs niet alleen. Ze delen de avond met een heus orkest dat een gloednieuwe southern gospel formatie van eigen bodem begeleidt: Men4Christ.

Men4Christ staat stevig in de Gaither traditie en zingt diverse songs die bekend zijn geworden dankzij de Homecoming serie. De groep is ontstaan vanuit de visie van Aad Contze, tevens de motor achter koor & orkest ‘Celebrate!’. Dit koor & orkest heeft de afgelopen jaren al diverse Gaither artiesten met groot succes begeleid. Hun enthousiasme & vakmanschap maakten deze avonden tot een belevenis voor niet alleen Gaither liefhebbers, maar (gospel) muziekliefhebbers in het algemeen. Een gevarieerd programma dus, dat een muzikaal onvergetelijke avond belooft!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid