Spring naar bijdragen

Groot Nieuws Lentefestival


Aanbevolen berichten

De Stichting 25+ organiseert in samenwerking met Groot Nieuws Radio het eerste Groot Nieuws Lentefestival van vrijdag 16 tot en met zondag 18 mei. Een ontspannen weekend waarin het draait om genieten en beleven, ontspanning en verdieping. Groot Nieuws Radio richt zich op christenen die alleen of samen, als stel of als groep een gezellige en inspirerende ervaring zoeken. Met onder andere: Kees Kraayenoord, Timzingt en Blaise! 

Waarom komen?
Het is tijd voor een weekendje weg, om je even te ontspannen, te lachen en je te verdiepen. Laat al die drukte en je volle agenda even achter je en neem even tijd voor jezelf en voor elkaar. Dat heb je wel verdiend. Het festival is bedoeld voor hen die even uit de drukte willen stappen, even stil willen staan om weer fris verder te gaan. Voor als je behoefte hebt aan nieuwe ontmoetingen, verfrissing en veel plezier. Het Lentefestival biedt ontspanning, gezelligheid, verdieping, plezier, stil zijn, muziek, sfeer en een 80’s/90’s party! En het is echt anders. Meer artiesten, een ander en uitgebreider keuzeprogramma, meer sfeer en gezelligheid. En dankzij de samenwerking met De Betteld kun je naast een individuele slaapplaats in een chalet of de Herberg ook een kampeerplek, hele chalet of stacaravan afhuren. Het lentefestival is daarom niet alleen bij uitstek geschikt als je alleen komt maar ook met z’n tweeën of een hele groep. Het is tijd voor een hernieuwde kennismaking dus kom alleen naar het Groot Nieuws Lentefestival of neem je vrienden, partner, Bijbelkring of buren mee.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid