Spring naar bijdragen

Zangfestijn


Aanbevolen berichten

Van 21 t/m 23 maart a.s. staat conferentiecentrum De Kroeze Danne in Delden in het teken van de Opwekkingsliederen. Stichting Opwekking organiseert dan haar jaarlijkse Zangfestijn, het weekend waarin twaalf nieuwe Opwekkingsliederen met een grote groep enthousiaste zangers en muzikanten worden ingestudeerd en opgenomen op cd.

Aan het weekend is heel wat werk voorafgegaan: er zijn meer dan 300 liederen ingestuurd en door de selectiecommissie beluisterd en beoordeeld. Daar zijn uiteindelijk twaalf liederen uit geselecteerd die straks op cd 38 – verkrijgbaar vanaf Pinksteren - te beluisteren zijn. Vervolgens hebben vertalers en arrangeurs de liederen bewerkt voor het Nederlandse publiek, en zijn zangers en muzikanten druk bezig om de liederen in te studeren.
 
Ieder jaar komt een grote groep enthousiaste bezoekers uit heel Nederland naar dit opnameweekend toe om de nieuwe liederen aan te leren. Het maakt niet uit of mensen al jarenlang in de zang- en muziekgroep van hun kerk of gemeente actief zijn, of dat ze ‘gewoon’ van zingen houden. Iedereen is van harte welkom en kan meedoen. Onder leiding van aanbiddingsleiders Marcel en Lydia Zimmer, Talitha Nawijn en Elisa Krijgsman wordt ruimschoots de tijd genomen om de liederen aan te leren. Daarna worden deze tijdens een aantal aanbiddingsconcerten opgenomen.
 
Naast het aanleren en opnemen van de liederen is er ook ruimte voor onderwijs, zodat het weekend ook voor aanbiddingsteams en muziekgroepen bijzonder geschikt is om met elkaar te beleven. Op zaterdagmiddag worden er twee seminars georganiseerd, waaronder een zangmasterclass van Talitha Nawijn. Verder is er veel tijd voor onderlinge ontmoeting en ontspanning. Deelnemers die het hele weekend meedoen, ontvangen vlak voor de pinksterconferentie als een van de eersten de nieuwe cd ter waarde van € 20,50 gratis thuis! Daggasten ontvangen een tegoedbon en kunnen met bijbetaling de cd aanschaffen.

Meer informatie met betrekking tot het Zangfestijn is beschikbaar op www.opwekking.nl.  Deelnemers kunnen zich daar tevens online aanmelden. Ook is er een folder verkrijgbaar via Opwekking, Ruitenbeek 16, 3881 LW Putten. Telefoon (088) 352 67 01.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid