Spring naar bijdragen

Met een colormob iets van God laten zien


Aanbevolen berichten

Deze herfst brengt de Nijmeegse jongerenorganisatie InterTeen hun allereerste single uit. Het nummer ‘Nooit alleen’ is gemaakt in samenwerking met Har Megiddo, een Amerikaanse producent van electronic dance music. Met de single en de videoclip wil InterTeen jongeren aanmoedigen om te groeien in hun geloof en te vertrouwen op God.

De boodschap van het nummer is dat je nooit alleen hoeft te zijn, als je weet dat God bij je is. Dit komt overeen met de ‘Be Part of it’ visie van InterTeen. Als jongerenorganisatie wil zij doen wat binnen haar vermogen ligt om eenzaamheid te bestrijden, door jongeren bij activiteiten te betrekken. Ook in de videoclip staat centraal dat jongeren elkaar nodig hebben in dit leven en naar elkaar moeten omzien. Dit komt in de clip tot uiting door jongeren die elkaar ontmoeten op een eenzame plek, samen lol hebben en spontaan een dans bedenken.

Bij InterTeen kunnen jongeren hun talenten inzetten en ontwikkelen. Zo werd de tekst van het Nederlandstalige lied geschreven en gezongen door Jacolien Dondorp, een van de aanbiddingsleiders van InterTeen. De videoclip is helemaal gemaakt door jongeren die betrokken zijn bij InterTeen. Het is een energieke, kleurrijke clip geworden, waarin een ‘colormob’ te zien is, waarbij jongeren elkaar te lijf gaan met verf, supersoakers en waterballonnen. Hierbij staat kleur symbool voor hoe jongeren iets van God kunnen laten zien in hun omgeving.

‘Nooit alleen’, met bijbehorende videoclip, zal in oktober uitkomen, waarna het te zien zal zijn op de InterTeen website. De single zal via iTunes te downloaden zijn.

Har Megiddo
Het lied werd eerder uitgevoerd tijdens de InterTeen Night van 22 juni, waarbij de Amerikaanse dj optrad, als onderdeel van zijn Europese Tour. Met verschillende elektronische stijlen zoals dubstep wil hij jongeren letterlijk in beweging krijgen voor God. In Amerika heeft hij al bekendheid verworven en heeft hij met bekende christelijke artiesten gewerkt, zoals Bethel Church, IHOP, Andy Hunter en United Pursuit.

InterTeen
InterTeen is een jongerenorganisatie die zich op een actieve manier maatschappelijk inzet om de christelijke identiteit in woord en daad uit te dragen. Ze zijn actief in omgeving Nijmegen en organiseren maandelijks verschillende evenementen, waaronder InterTeen Nights. Deze jongerenavonden hebben als doel om tieners en twintigers in hun geloof te versterken. Op de website, www.interteen.nl zijn o.a. foto’s en video’s te vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid