Spring naar bijdragen

Matt Redman & Martin Smith voor uniek gezamenlijk concert na


Aanbevolen berichten

Dankzij het Koningslied maakte heel Nederland kennis met de muziek van Matt Redman. Op 19 oktober kan dat nog persoonlijker; dan keert Redman terug naar ons land. De avond wordt des te meer bijzonder omdat Redman het podium deelt met Martin Smith, de oud-zanger van Delirious? die dit jaar zijn solo album presenteert.

Matt Redman en Martin Smith verzorgen elk een deel van de avond op 19 oktober, die plaatsvindt in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Maar ze zullen ook elkaars muziek ondersteunen. Het belooft daarmee een unieke aanbiddingsavond te worden, waarin bekende songs van Redman (met natuurlijk ’10.000 Reasons’ en ‘Heart of Worship’) klinken naast Smith’s ‘Waiting Here For You’ en Delirious?-klassiekers.

Matt Redman is de schrijver van de onbetwistbaar bekendste aanbiddingsliederen ter wereld. Miljoenen mensen over de hele wereld zingen ze wekelijks. Zijn liedjes zijn herkenbaar, raken het hart en laten mensen telkens opnieuw iets nieuws ontdekken in hun geloofsleven. Geen wonder dat veel van zijn liedjes in Nederland in bijvoorbeeld de Opwekkingsbundel terecht zijn gekomen (‘Nooit Meer Alleen’, ‘Tienduizend Redenen’). Een paar maanden geleden haalde Redman het landelijke nieuws door de sterke gelijkenis van het Koningslied met het eerder uitgebrachte ’10.000 Reasons’, dat sinds afgelopen jaar in Nederlandse kerken als ‘Tienduizend Redenen’ gezongen wordt. Matt Redman is bovenal een aanbiddingsleider met een nederig hart, en dat maakt zijn concerten tot unieke, niet te missen ervaringen!

Martin Smith is de oud-zanger van de wereldwijd bekende moderne worship band Delirious?. Na het stoppen van de groep begon Smith aan een periode van bezinning die leidde tot zijn eerste solo album: ‘God’s Great Dance Floor - Step One’. Een must voor Delirious?-fans, die veel trekken van die muziek zullen herkennen. Maar Smith presenteert vooral zijn eigen hart, dat zowel bruist (zoals in de song ‘Back To The Start’) als intiem hunkert (in het gevoelige ‘Shepherd Boy’). Martin Smith’s nieuwe songs zijn inmiddels ook al wereldwijd gewild en diverse artiesten (waaronder Christy Nockels, Audio Adrenaline en Chris Tomlin) hebben ze al gecovered. Vorig jaar was Martin Smith één van de headliners op ‘Symphony Of Life’, waar zijn lied ‘Waiting Here For You’ een hoogtepunt was. Dit jaar komt hij zelf uitgebreid op herhaling!

De muziek van zowel Matt Redman als Martin Smith wordt in Nederland uitgebracht door Hope Products.

Datum en tijd: 19 oktober 2013 - 20.00 uur
Locatie: Levend Evangelie Gemeente, Aalsmeerderbrug (Kruisweg 55)

Kaarten (excl. € 2 reserveringskosten) zijn vanaf nu verkrijgbaar
--> hoe eerder u boekt des te meer voordeel!

€ 17,50 - t/m 31 juli (earlybird)
€ 20,00 - 1 augustus t/m 30 september (voorverkoop)
€ 22,50 - 1 oktober t/m 19 oktober
€ 25,00 - aan de zaal (indien voorradig)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid