Spring naar bijdragen

Presentatieconcert ‘This Time Around’ van Rebecca Steenberge


Aanbevolen berichten

Het is lang genoeg winter geweest. De zomer mag beginnen! Rebecca Steenbergen geeft de eerste muzikale voorzet met haar nieuwe cd ‘This Time Around’. Het album wordt op 8 mei gepresenteerd met een avondvullend concert in theater ’t Voorhuys in Emmeloord, mede georganiseerd door Jan Schoonhoven (Mastermind4you).

‘This Time Around’ is het tweede album van de in Emmeloord geboren en op Urk opgegroeide Rebecca. Op de cd, die begin mei verschijnt, is een ontspannen, warm geluid te horen dat dankzij een keur aan topmusici tot stand kwam. De liedjes werden geschreven door Rebecca zelf, Lee Ann Vermeulen, Alianna Dijkstra, Ralph van Manen, Henk Pool, Matthijn Buwalda en Elly Zuiderveld (bekend van Elly & Rikkert).

Laatstgenoemde Elly is de ‘surprise guest’ op het grote presentatieconcert dat op 8 mei in Emmeloord plaatsvindt. Er is een bijzondere ‘klik’ ontstaan tussen de jonge Rebecca en de zeer ervaren Elly. Zozeer zelfs, dat Rebecca invalkracht is geworden in het ‘Cappuccino’ trio waar Zuiderveld deel van uitmaakt.

Op 8 mei staat echter de muziek van ‘This Time Around’ centraal. Samen met een band verzorgt Rebecca een complete avond waarin de rode draden in de zowel Engels- als Nederlandstalige muziek luid en duidelijk door gaan klinken. Voor Rebecca Steenbergen is het in ieder geval, na haar trouwen vorig jaar, een nieuwe droom die uitkomt. “Deze muziek zingen en delen is een heerlijke uitlaatklep voor me – en het is geweldig om te weten dat er mensen zijn die erdoor geïnspireerd worden!â€

Die inspiratie werkt bij Rebecca zelf ook door in haar werk. De zangeres werpt zich op als ambassadrice voor Compassion en Gospel Recordings Nederland.

Kaarten voor het presentatieconcert van ‘This Time Around’ kunnen gereserveerd worden via de website van Rebecca: http://www.rebeccamusic.nl , boekhandel Koster op Urk, de Fakkel in Emmeloord en aan de zaal. Voor meer info & boekingen: Jan Schoonhoven (info@mastermind4you.nl)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid